Kamyoncu terörü sona ersin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Her gün yollarda kamyoncu terörü yüzünden ölümle burun buruna geliyoruz ve artık bu sorunun çözülmesi gerekiyor! Cezalar yeterli değil ve çoğu kamyon şöförü kurallara uymuyor.

16.06.2017 tarihinde 11:45 sıralarında Arnavutköy Eski Edirne Asfaltı üzerinde meydana gelen kazada 17 yaşındaki Berfin Kantarkıran'ı hayatını kaybetmeden saniyeler önce görmüş bir vatandaş olarak artık bu sorunun acilen çözülmesi gerektiğini düşünüyor; gerek Cumhurbaşkanlığı'nın gerekse İçişleri Bakanlığı'nın acilen vatandaşın sesine kulak vermesini talep ediyoruz.

Hepimizin ailesi ve sevdikleri var, yollarda adeta öldürmek için birbirleriyle yarışan magandalara karşı güvenle yolculuk yapmayı, daha fazla canın yanmamasını ve Berfin gibi masumların hayatını kaybetmemesini istiyoruz. Gerekli düzenlemeler acilen yapılırsa sorunun temelli çözüleceğine inanıyoruz.

Bugün Safiye imzanı bekliyor!

Safiye Doğan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İçişleri Bakanlığı: Hafriyat kamyonu terörü sona ersin!». Safiye ve imza atan diğer 83 kişiye katıl.