Ev sahibi ve Emlakçı zulmüne dur de

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
İçişleri Bakanlığı ve tarafına Şuheda Soylu bu kampanyayı başlattı

Türkiye genelinde artan kira fiyatları kiracılara zulmetme derecesine ulaşmıştır. Ev sahipleri fahiş kira fiyatları ile halkı mağdur ediyor üstüne işçiye çocukluya ev vermeme cüretini kendinde buluyor. Bütün kiralık ev ilanlarında ev sahipleri memur şartı arıyor. Memurun bile altında ezileceği meblalar insanlardan talep ediliyor. Üstüne bu işin kaymağını yiyen emlakçılar piyasayı kızıştırarak halka zarar veriyor. Üstüne üstlük uygun ücretle oturan kiracılara mobing uygulayıp haksız artışlar yapılıyor.1400 TL olan ev  kirası -sırf ev taşıma zahmetine ve masrafına girmek istemeyen kiracının - 2000 TL ye kadar artış yapılarak insanların mecburiyetleri kullanılıyor.Bugun sokağa çıkıp bu konu hakkında sorduğunuz her vatandaş mağduriyetini dile getirecektir.insanlar sadece ev kirası ödemiyor her yıl zamlanan fatura oranları ziyadesiyle insanların belini büküyor. Emlakçılara ve ev sahiplerine denetim istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.