Dolandırıcı Coinspace'nin Kurucuları ve Liderleri Tutuklansın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Ülkemizdeki denetim mekanizmasının işlevsizliği yüzünden dolandırıcı firmalar ülkemizde cirit atmaktadırlar. Ülkemiz, dolandırıcı firmaların yuvalandığı yer haline gelmiş. Kairos, Nilfa, Ankaway, GetMyads gibi isimlerle binlerce vatandaşın binlerce lirasını dolandıranlar, cezalandırılmadığı için Coinspace ile dolandırıcılığa devam ettiler. Coinspace adıyla binlerce insanı dolandıranlar hiçbir şey olmamış gibi yaşamlarına devam etmektedirler. Kendilerini "network marketing lideri" olarak tanıtan bu şahıslar, naylon projeleri Türkiye'ye getirip işi de yasal kılıfına uydurarak binlerce insanın kanını emmiştir. Bu dolandırıcı firmalara yardım yataklık eden "lider" tanımlı nitelikli dolandırıcılar cezalandırılmadığı için mağduriyet her geçen gün farklı isimlerle artmaktadır. Coinspace firmasını Türkiye'de kuran, bu naylon projeyi yayan "lider" tanımlı nitelikli dolandırıcıların tutuklanmasını; bunların banka hesaplarına ve el konulup mağdurların mağduriyetleri doğrultusunda dağıtılmasını, fazla kalan paranın Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlanmasını istiyoruz.

Bugün cemalettin imzanı bekliyor!

cemalettin Çınar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İçişleri Bakanlığı : Dolandırıcı Coinspace'nin Kurucuları ve Liderleri Tutuklansın». cemalettin ve imza atan diğer 124 kişiye katıl.