Ülkemizde Suriyeli Göçmen İstemiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Ülkemizin yaşam kalitesi yükselecek, işsizlik azalacak

Ülkemizde Göçmen İstemiyoruz
*Türkiye 7 yıl önce Suriyede Muhalifleri desteklemeseydi
*Türkiye'ye girişlerine izin vermeseydi
Suriyeliler için 35milyar Dolar harcamayacaktı
Şuan daha güçlü bir ekonomimiz olacaktı belkide şuanki krizi yaşamayacaktık.
Belkide bu savaşa taraf olmasaydık bu kadar sivil ölmeyecekti.400.000den fazla sivil ölmeyecekti.
Şuan kaybeden tarafız tekrar Suriye devleti ile ilişkileri düzeltip. Gelen göçmenlerin tamamını göndermemiz ülkemiz menfaatine olduğunu düşünüyorum.
Sadece Suriyeliler değil Afakanlı vs tüm göçmenlere kapılarımız kapatılmalı.
Bu ırkçılık değil,
Mazlumun ezilmesini istemek değil
Sadece ülkemizin menfaati için
Şu anda Suriyeller
her iş kolunda çalışıyorlar sigorta yok, vergi yok, Özellikle inşaat söktörüne hakim konumdalar. Niteliksiz kişiler tarafından düşük kalitede iş yapılıyor. Bir çok kurumda bunların çalışmasına göz yumuyor. Geçen yıl çalıştığımız şantiyede ben ve Şantiye Mühendislerinden başka Türk yoktu. Kepçe operatörü kamyon şoförüne kadar hepsi Suriyeliydi.
Ücretsiz ve ayrıcalıklı kısıtlamasız sağlık hizmeti alıyorlar. Ayrıca gıda yardımı, göçmen maaşı 1 sınıf vatandaş oldular.
Ben TC vatandaşı olarak işsizim suriyeliler daha şanslı, ben 6 haftadır param olmadığı için diş tedavimi yaptıramıyorum. Suriyeliler gidip beleşe implat yaptırıyor ağırıma gidiyor.
Sert tavırlar ortaya koymadan iktidar muhalefet bu sorunu acil çözmeli. Şuanda Memleketin en önemli sorunu bu bence göçmenler.
Bir çok vatandaşımız işsizken suriyelilerin çalışması etik değil. 24.01.2019 günü Arkadaşım inşaat mühendisi iş bulamadığı için birlikte inşaatda yevmiyeci çalıştık.
Biz bunları hak etmiyoruz.