Kampanya Kapatıldı

Çocuğumuzu Geri Verin !

Bu kampanya 37 destekçiye ulaştı

21.06.2017 tarihinde Kaynak Köyü, Karliova/ BİNGÖL adresinde ikamet etmekte olan lise öğrencisi G.U. Taşlıçayır Köyü, Karlıova/BİNGÖL adresinde ikamet etmekte olan M. O.  ve henüz ismini öğrenemediğimiz bazı şüpheliler tarafından zorla kaçırılmıştır.

Yoğun bir takibin akabinde savcılık olaya el koymuş ve 23.06.2017 tarihinde, sabah saatlerinde ilçe jandarma karakoluna müzakere yazarak mağdurenin getirilmesi talimatını vermiş bulunmaktadır. Buna rağmen söz konusu talimat hâlâ yerine getirilebilmiş değil.

Burada Jandarmanın söz konusu talimatın gereğini yerine getirmediği anlaşılmaktadır. Zaten haricen edindiğimiz bilgilere göre taşliçay köy halkı devlete adeta meydan okuyarak kızı ifade vermeye getirmeyeceklerini ve dolayısıyla kızı vermeyeceklerini söylemektedirler. Köy korucuları Gamze Uğur'u alıkoymakta ve hatta saklamaktadır.

ÜZÜLEREK İFADE ETMEKTEYİZ Kİ BİR KÖY, DEVLETİN KOLLUK GÜCÜNE MEYDAN OKUMAKTADIR. BU DURUM DEVLET GÜCÜNE OLAN GÜVENİN ZEDELENMESİNE SEBEP OLMUŞTUR

Gamze Uğur'un bir an önce ailesine teslim edilmesini talep ediyoruz!

Bugün Özge imzanı bekliyor!

Özge Öztürk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İçişleri Bakanlığı ; Çocuğumuzu Geri Verin !». Özge ve imza atan diğer 36 kişiye katıl.