PMYO ALIMLARI ARTTIRILSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Efendim

POLİS MESLEK YÜKSEK OKULU ADAYLARI olarak PMYO'nun yıllara göre alım sayısının azalmasından memnun değiliz. Alımların azalması benim gibi polislik hayali kuran arkadaşların elenmesine neden oluyor bu alımların arttırılmasını istiyoruz çünkü polis olmayı yürekten isteyenlerin büyük bir çoğunluğu lise mezunu. Üniversite mezunlarının hepsi olmasada bir coğu polisliği ikinci planda görmekte yani onlar için ikinci bir seçenek. Ucunda şehadet olan bir mesleğin isteyeni bu kadar çok iken alımı bu kadar az olmamalı. PMYO da hayatı ögreniyorsunuz zorluğu öğreniyorsunuz. Polislik yürek işidir alım sayısı az oldugu için gönülden isteyen kardeşlerimiz giremiyorlar. Bizler halk olarak millet olarak 15 Temmuz hain darbe girişiminde canlarımızı ortaya koyduk yine olsa yine koyarız. Bizlere Fethi Sekin ve niceleri gibi polis olarak devletimizi ve milletimizi korumamıza izin verin. Sizlerden PMYO alımlarının arttırılmasını arz ediyoruz.

Bugün Serdar imzanı bekliyor!

Serdar Işık bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İçişleri Bakanı : PMYO ALIMLARI ARTTIRILSIN». Serdar ve imza atan diğer 56 kişiye katıl.