Kampanya Kapatıldı

KUMRU TÜRK VATANDAŞI OLSUN!!

Bu kampanya 175 destekçiye ulaştı

Herkese Merhaba. Ben Kumru. 20 yaşındayım ve 15 senedir burada yaşamaktayım. Ve ilkokulu ve orta okulu burada okudum. Ancak lise için kayda gittiğimde sistemden bilgilerimin silindiği böyle bir kişinin olmadığını söylendi. Ve bu yüzden lise okuyamadım. Oturum alarak ikamet etmekteyim.ancak ikamet şartları ağır. Bankada 8.000 ₺ bulunmalı özel sağlık sigortası yaptırılmalı vb. Ancak ben artık ait olduğum yere ait olmak istiyorum. Ben bir TÜRK'üm. Ve VATANDAŞLIK benim hakkım. YouTube a durumu anlatan detaylı bir videoda yükledim. Oradan izleyip daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz.Lütfen sesimi duyurmama yardım edin! Artık bende huzurla korkusuz yaşamak istiyorum. Biz Biriz! Bende oy kullanmak istiyorum. Ben de Gururla kimliğimi taşımak istiyorum... herkese minnettarım.

Bugün Gumuru imzanı bekliyor!

Gumuru Garayeva bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İçişler bakanlığını : KUMRU TÜRK VATANDAŞI OLSUN!!». Gumuru ve imza atan diğer 174 kişiye katıl.