Trafik cezalarının caydırıcı olmasını istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Avrupa Ülkelerine giden bütün vatandaşlar şunu iyi bilir, trafikte en ufak bir kuralsızlığın cezası çok ağırdır. Yaya ya saygı esastır, herşeyden öte otobanda giderken şerit değiştirmek için bile sinyal verilir ve hız limitlerine mutlaka uyulur. Orada bulunan en cahil vatandaş dahi arabadan yola çöp izmarit vs atamazlar, ve hatta bunu orda yapamayıp ülkemizde yapan ve şahit olduğum (otobanda giderken önümdeki yabancı plakalı araçtan çöp poşeti ve pet şişe atıldığını gördüm) en ufak cezanın 1500₺ den başlamasını, herşeyi parayla satın alacağını sanan görgüsüzler için de, Aracını trafikten men ve hapis gibi ağır yaptırımlar uygulanabilmesi halinde hem trafik düzene girer, hem de trafik kazalarının önemli bir kısmı önlenmiş olur. Hepimiz için, en önemlisi çocuklarımız için destek verin... İnanıyorum bunun yansımaları toplumsal barışı bile tetikleyebilir..

Bugün Alirıza imzanı bekliyor!

Alirıza Yüceer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İç işleri Bakanlığı: Trafik cezalarının caydırıcı olmasını istiyoruz». Alirıza ve imza atan diğer 16 kişiye katıl.