0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Milyonlarca madd bağımlısı genc ailesi istedigi halde kendi rızası olmadıgı için tedavi edilmiyor.  Öncelikle bagımlının kendi sinn tedavi olmayı kabul etmesi gerekiyor. Fakat,  herhangi bir maddenin etkisi altındaki kisilerin %80 i maddenin etkisiyle ve verdigi rahatlığı sevmelerinden ötürü tedavi olmayı istemiyor. Bir cok resmi islem,  kisinin akli idaresini kullanılmamsından ötürü red alabilmesine ragmen boyle ciddi bir konuda kisilerin akli idaresine başvurulması oldukça mantıksız.  Madde bağımlısı milyonlarca gencin devlet zoruyla kontrol altına alınıp tedavi edilip normal yaşamlarına döndürülmesi insani vicdani bir etkinliktir.  Ve gerekirse zorla bu gerçekleştirilmelidir. Eger sende bu kampanyayı imzalarsan bir cok gencin göz gore gore yok olmasına mani olunmasında katkın olacak.  Haydi imzala .

Bugün Bilge imzanı bekliyor!

Bilge Genç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İç işleri bakanlığı: Madde bağımlılarının tedavisi için, bağımlının rızasının olması şartı kaldırılsın!». Bilge ve imza atan diğer 26 kişiye katıl.