0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sözleşmeli jandarma astsubaylık sınavına başvuru koşulu olarak sunulan kpss şartı bir çok gencin hayallerinin ertelenmesine hatta bitmesine sebep olmuştur. Özellikle bizler üniversite 2. Sınıf öğrencileri olarak hayalimize bu kadar yaklaşmışken yaşadığımız hayal kırıklığının burukluğu içerisindeyiz. 2016 da gerçekleştirilmiş olan KPSS sınavında bizler üniversite 1. Sınıf öğrencisiydik ve devletin sunmuş olduğu "önlisans kpss'ye mezunlar ve 2. Sınıf öğrenciler girebilir." Şartından dolayı önlisans Kpss'ye alınmadık. Madem KPSS puanı 2 yıl kullanılabiliyor, bizlerede önlisans kpss'ye girme hakkı sunulsaydı. Vatan, millet, devlet ve bayrak uğruna gözünü kırpmadan canlarını feda edebilecek gençlerin sırf onların istekleri dışında gerçekleşen  kanunlar hükmünde rakamsal olarak bir puani olmadığı için hayallerinin ve yapmak istedikleri bu mesleğin önüne geçilmemelidir. Yetkili kurum ve kişiler tarafından gereğinin yapılmasını arz ederiz.

Bugün Gurur imzanı bekliyor!

Gurur Kural bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İç işleri bakanlığı: Jandarma sözleşmeli astsubaylık sınavına bu sene getirilen kpss şartı kaldırılsın.». Gurur ve imza atan diğer 37 kişiye katıl.