2017 SÖZLEŞMELİ JANDARMA ASTSUBAYLIK

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

2017 Sözleşmeli Jandarma Astsubaylık için başvuru yaptık 8 9 mayıs ön başvurusu kabul edilen ve sistemde sınav parasını yatırılması istenilen adaylar için JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI sitesinde bir duyuru yayınlandı. Bize de; Ön başvurunuz alınmıştır. Lütfen İnternet sitemizden yapılacak olan sınav ücreti yatırma çağrısı duyurularını takip etmeye devam ediniz denildi. 12 mayıs 2017 yani bugün ise tekrar aynı sitede bir daha bir duyuru yayınlandı. Duyuruda ise aynen şöyle geçmektedir; ÖĞRENİM BÖLÜMÜNÜZÜN JANDARMA VE SAHİL GÜVENLİK AKADEMİSİ BŞK.LIĞINCA BELİRLENEN ÖNCELİKLİ BÖLÜMLER ARASINDA YER ALMAMASI SEBEBİYLE SINAVA ÇAĞRILMAYA HAK KAZANAMADINIZ. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. Aynı bu söylemde bir duyuru ile başvuran arkadaşların çoğunun hayallerini yıktılar. Bize bir hak bile tanınmadı bizde bu vatanın evladı Türk milletinin bir askeri olmak için buraya başvurduk. Daha önceki senelerde terör örgütü fetönün kendi adamlarını yerleştirmesi sonucunda hiçbir askeri sınavlarda başarı gösterememiş olup şuan temizlenen ordumuzda hala bu şekilde Hak mahrumiyetiyle karşılaşmamız bizi yeterince üzdü. Türkiye'mizin hiçbir bölgesini gözetmeksizin, her türlü yerde görev yapmaya hazır olan bu gençleri bir duyuru ile silip atmalarına göz yummuyoruz. Bizler vatanımıza milletimize bağlı birer Astsubay olarak bu vatana hayırlı bireyler olmak istiyoruz. Bunun içinde kesinlikle bu şekilde değilde başvuran herkese bir hak tanınmasını istiyoruz. Bu şekildeki hak mahrumiyetlerinin önüne geçilmesini istiyoruz.

Şimdiden Teşekkürler..

Bugün Ömer Ali imzanı bekliyor!

Ömer Ali YILDIRIM bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İç işleri bakanlığı : 2017 SÖZLEŞMELİ JANDARMA ASTSUBAYLIK». Ömer Ali ve imza atan diğer 132 kişiye katıl.