Çocuk Parklarına Güvenlik Kamerası Zorunluluğu Gelsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bilindiği üzere tüm kamu kurumlarında güvenlik kamerası zorunluluğu var. Valilikler yayınladıkları genelgeler ile iş yerlerine de bu zorunluluğu getirebiliyorlar. Toplu taşıma araçları ve ticari taksilere de zorunlu bir uygulama. Adım attığımız hemen her yerde güvenlik kamerası olması zorunluluğu varken canımız ciğerimiz çocuklarımızın oyun parklarında bu uygulama yok.

İç İşleri Bakanlığının çıkaracağı bir genelge ile özelikle Büyükşehir sınırları içerisinde yer alan oyun parklarına, bakımından sorumlu belediyeler marifeti ile güvenlik kamerası takılmasını zorunlu kılabilir.

Parklardan çocuk kaçırma, uyuşturucu pazarlama, akşam saatlerinde uyuşturucu  madde ve alkol alımı, olaylarının büyük ölçüde önlenmesinde etkili bir adım olacağını düşünüyorsan sende bir imza ver.

Bugün ömer bora imzanı bekliyor!

ömer bora tepe bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İç İşleri Bakanlığı: Çocuk Parklarına Güvenlik Kamerası Zorunluluğu Gelsin». ömer bora ve imza atan diğer 14 kişiye katıl.