Metál Zoltán NEM a taxisok képviselője

Metál Zoltán NEM a taxisok képviselője

46 have signed. Let’s get to 50!
Taxisok Operatív Törzse started this petition to Hungarian media

Metál Zoltán, a minimális taglétszámmal rendelkező Országos Taxis Szövetség elnökeként folyamatosan veszélybe sodorja, elárulja a taxis szakmát. A sajtóban folytatott randalírozásával valamint a Fővárossal és a BKK-val tartott egyeztetéseken tanúsított viselkedésével az elmúlt években többször is kinyilvánította, hogy nem közülünk való, és legkevésbé sem a mi érdekeink szerint cselekszik, nyilatkozik, egyeztet.

Bizonyítékok támasztják alá, hogy Metál Zoltán jól megfizetett szócső, nem pedig minden fővárosi és vidéki taxis érdekét képviselő személy. Az erről szóló cikket több helyen közzétettük.

Metál Zoltánt nem fogadjuk el képviselőnknek, semmilyen felhatalmazásunkkal nem rendelkezik, hogy a nevünkben, mint taxisok nevében nyilatkozzon. Ezúton is felszólítjuk, próbálja visszafogni szereplési vágyát a sajtóban, és ne járjon egyeztetni a nevünkben.

Követeljük továbbá, hogy a sajtó ne ezt a haknizó, fizetett szócsövet szólaltassa meg, ha taxis szakmai kérdésről van szó, vagy a cikkekben, interjúkban jelezze, hogy fizetett fuvarszervezői hirdetést láthatnak, hallhatnak, olvashatnak.

 

46 have signed. Let’s get to 50!