0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Oglum Umutcan  Kılıç smatip2 hastasi 14 şubat 2018 de 5 yaşına girecek ve artik büyüyor. Umutcan büyüdükçe korkularım artiyor ve büyümesini istemiyorum. Sma tanisi Umutcan  1 yasindayken koyuldu ve 4.5 yil oldu  biz bu hastalikla tanisali. Umutcan büyüdükçe artik sorularina cevap veremiyorum. Büyüyünce  pilot olmak istiyor her cocuk gibi hayalleri var. Sma hasta yakınlarının hasta bebek cocuk ve yetiskin herkesin tek bir isteği var oda spiranza adli ilacın zaman kaybedilmeden tüm tiplere ödeme kapsamına alinip uygulanmasi. Siz duyarlı halkımızın da destegiyle insallah mucadelemizi kazanip ilacimiza kavusuruz.

Bugün rukiye imzanı bekliyor!

rukiye Cop bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «https://www.titck.gov.tr https://www.saglik.gov.tr https://www.tccb.gov.tr https://www.sgk.gov.tr: Umutcan Kılıç ve tum sma hastalarinin tip ayrimi yapmadan ilacını sgk odeme kapsmna alsın». rukiye ve imza atan diğer 3.074 kişiye katıl.