MİLLETVEKİLLİĞİ BAŞVURU ŞARTLARINDA DÜZENLEME İSTİYORUZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Dinimize Sövenlerin yanında olanları, Milletimize Kurşun Sıkanların yanında olanları, Devletimizi Satmak İsteyenlerin yanında olanları, Devlet Büyüklerine Hakaret edip sonrada Meclise girenleri, Artık Mecliste Milletvekilli Olarak Görmek İSTEMİYORUZ.

Bu Vatan, Bu Bayrak bizlere milyonlarca Can verilerek, kan dökülerek nasip oldu,Şimdi ise vatanımızı ve milletimizi savunma vakti milletimiz ve seçtiğimiz milletvekilleriyle Mahşere Kadar devam edecektir inşallah Aziz Gazi meclisimizde bu tür insanların yemin ederek vatanı bize emanet eden şehitlerimizin ve gazilerimizin kemiklerini sızlatırcasına meclis çatısı altında Bu ülkenin refahı ve huzuru için Çalışmak yerine devletimizi ve milletimizi bölme çabası içinde olan, örgüt, Dernek ve devletlere yardım ve yataklık yapmakla en büyük ihaneti işlemektedirler ve artık buna bir son demenin vakti gelmiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 24 Haziran seçimlerinde bu aziz millet size güvendiğini belgelenmiş ve sizi Türkiye Cumhuriyeti'nin 1. Başkanı olarak seçmiştir şimdi bu vefanın karşılığını verme vakti gelmiştir. Vatanı ve milleti her türlü bölmek dağıtmak parçalamak fitne ve fesat çıkarmak, her türlü yataklık yapmak, her türlü sempatizan duruşları sergilemek ve en önemlisi bu milletin vergileri ile mecliste devletimize ihanet eden hiç kimseyi Milletvekili olarak görmek istemiyoruz,bir düzenleme yaparak artık bu tür insanların seçilmesini istemiyoruz bu tür insanların değil mecliste Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nde bir an olsun barındırılması dahi istemiyoruz. Bu ecdat, bu Vatan Bu Bayrak ahirete kadar dimdik ayakta ve hiçbir zaman bir zümrenin ayaklarının altında olmayacaktır inşallah, Rabbim bize bu günleri göstermesin inşallah. Sayın Cumhurbaşkanım sizden en büyük dileğimdir böyle bir maddenin veya maddeler silsilesinin çıkarılmasını artık bu tür insanların milletimizin yüzüne baka baka ihanet etme çabalarını ortadan kaldırın lütfen Saygılarımla

Bugün Vahdettin imzanı bekliyor!

Vahdettin Bozdağ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «https://www.tccb.gov.tr: MİLLETVEKİLLİĞİ BAŞVURU ŞARTLARINDA DÜZENLEME İSTİYORUZ». Vahdettin ve imza atan diğer 15 kişiye katıl.