Cinsel şiddet gösteren herkese idam!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Hayvanlara tecavüz vakaları giderek artıyor. İstatistiklere göre hayvana tecavüz edenler, bir süre sonra çocuk ve kadınlara tecavüz etme eğilimi gösteriyor. Peki yeni yasa tasarısında belirtilen 2 yıllık hapis cezasından sonra ne olacak? Hayvana tecavüz eden kişi zoofilik olarak kabul edilip tedavi görecek mi? İşte hayvana tecavüz tartışmasına yeni bir boyut getirecek görüşler ve ortaya çıkan ürkütücü tablo!(https://www.google.com.tr/amp/m.haberturk.com/polemik/haber-amp/795678-tecavuze-ugrayan-hayvanlar-olur-cunku)

Türkiye'de neredeyse her gün en az bir kadın en yakınındaki erkekler tarafından öldürülüyor ve sistematik olarak şiddete maruz kalıyor. Üstelik kadınların sahip olduğu hakları da kısıtlamaya ve gasp etmeye yönelik yeni yasalar gündeme getiriliyor.Sistematik bir şekilde elbirliğiyle "makbul kadın" zihniyeti dayatılmaya çalışılıyor.Caydırıcı cezalar almayan tacizci, tecavüzcü sokaklarda elini kolunu sallaya sallaya dolaşırken; biz kadınlar ise gece sokakta tedirginlikle yürüyoruz.Böylece tek başına yürürken kendimizi nispeten güvende hissedeceğimiz alanları kendimiz yaratmaya çalışıyoruz.Ama sokakta arkamıza bakmadan yürüyebilmek, günün her saati kendimizi güvende hissedebilmek ve kendimizi güvende hissedebilmek için önlemler almak zorunda hissetmemek istiyoruz.Gece eve dönerken mümkün olduğunca kalabalık olan yerlerden yürümeye, mümkün değilse ıssız yerlerde yolun en ortasından yürümeye...Yalnız sanılmayalım diye telefonda biriyle konuşuyormuş gibi yapmaya...Çantamızda, elimizde, cebimizde biber gazı, deodorant, parfüm gibi kendimizi bir nebze olsun güvende hissettiren nesneler taşımaya...Ve bindiğimiz taksinin plakasını en yakınımıza göndermeye, bindiğimiz dolmuşta tek kaldıysak inmemiz gereken yerden daha önce inmeye mecbur bırakılmak istemiyoruz.(https://www.google.com.tr/amp/s/onedio.com/amp-haber/hayatlarimizdan-vazgecmiyoruz-kadina-yonelik-siddetle-mucadele-gununde-kadinlar-neden-itaatetmiyoruz-diyor-796505)

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, son dönemde arka arkaya yaşanan çocuklara yönelik cinsel taciz ve cinayetler nedeniyle kamuoyunu vicdanını rahatlatacak, "hak ettikleri cezayı bulacaklar" dedirtecek düzenlemenin detaylarını anlattı. Çocuk tacizcilerinin teröristlerden daha ağır cezalandırılacağını ve 39 yıl cezaevinde kalacaklarını söyleyen Bozdağ, pedofili hastalarına hakim kararı ile zorunlu tıbbı müdahale yapılacağını açıkladı.(https://www.yeniasir.com.tr/politika/2014/05/13/cocuk-tacizcilerine-39-yil-hapis-)

BİZ TECAVÜZCÜLERİN HAPİS CEZASI ALMASINI DEĞİL İDAM EDİLMESİNİ İSTİYORUZ!!!!

Bugün Merve imzanı bekliyor!

Merve Cergibozan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «https://www.tccb.gov.tr/: Cinsel şiddet gösteren herkese idam!!!». Merve ve imza atan diğer 36 kişiye katıl.