Reeder Marka hiçbir ürünü satın almayınız. Almayı düşünenleri uyarınız.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kampanya bilgilendirme amaçlı olup, bu tarihten sonra oluşabilecek mağduriyetlere son vermek için başlatılmıştır.

Vatan Bilgisayar çalışanlarının öve öve bitiremediği Reeder marka akıllı telefonu satın aldım. 2 ay geçmeden, aldığım telefon en temel fonksiyonu olan konuşma fonksiyonunu bile yerine getiremiyordu. Arızanın çabuk giderilmesi amacıyla İzmir'deki Reeder servisine telefonu kendim götürdüm. 20 gün geçtiği halde telefonun durumu ile ilgili tarafıma hiçbir bilgi verilmedi. Reeder servisinde, telefonda konuşarak sorunu çözebileceğiniz canlı bir tek muhatap bulamadığınız gibi yazdığınız maillere de yanıt alamıyorsunuz. 1 ayın sonunda telefonumu kargodan teslim aldım, asıl sorun kısmen giderilmişti ancak diğer sorunlar devam ediyordu. 2 hafta sonra yeniden telefon çalışmamaya başladı. 12.06.2017 tarihinde aynı servise götürüp doğrudan para iadesi istedim. Talebimin incelendiği, tarafıma dönüş yapılacağı belirtildi. Bu standart yanıtın hiçbir inandırıcılığı yok.   https://www.sikayetvar.com/reeder sitesinde, yalnızca son bir yılda yayınlanan 1521 tane şikayet yer alıyor. Şikayetleri inceleme fırsatınız olursa, binlerce insanın ödedikleri paralarla nasıl mağdur edildiklerini, kandırıldıklarını anlayacağınızı umuyorum. Dilerim aynı mağduriyeti bundan sonra hiçkimse yaşamaz.

Bugün Canan imzanı bekliyor!

Canan Türk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «https://www.sikayetvar.com/reeder: Reeder Marka hiçbir ürünü satın almayınız. Almayı düşünenleri uyarınız.». Canan ve imza atan diğer 28 kişiye katıl.