Daha iyi bir tedavi için yetkililerden yardım istiyoruz !!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 7.500.

4 yaşındaki Yusuf kardeşimize 22.05.2018. Tarihinde Ankara Gazi Hastanesi'nde  diş dolgusu tedavisi esnasında anestezi verilmiştir. Minik Yusuf tedaviden sonra daha tam uyanamadan annesinin kucağına teslim edilmiştir. Dakikalar içerisinde Yusuf morarmaya ve nöbet geçirmeye başlamıştır. Yusuf'a anında müdahale edilmemiştir ve komaya girmiştir. Yaklaşık 1 hafta komada kalmıştır. Çok basit bir operasyondan "yapılan hatalar sonucunda"  bu kadar büyük etki gören Yusuf o günden bu güne hala gözlerini açamamıştır.

Ailesi ve tüm yakınları Yusuf için endişeleniyor, Yusufun daha iyi bir tedavi alabilmesi için ve ihmaller yüzünden başka Yusuflarda olmasın düşüncesiyle imzalarınızı ve desteklerinizi bekliyor, ailesine sabır Yusuf'umuza şifa diliyoruz.

#yusufuyansın

İletişim için instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz =》@beyzaa__y

Bugün Beyza imzanı bekliyor!

Beyza Yıldırım bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «https://www.saglik.gov.tr/: Yusufun tedavisine destek ol !». Beyza ve imza atan diğer 5.681 kişiye katıl.