TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKERİ İHTİYACI GÖZARDI EDİLMESİN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Ülke genelinde Tıbbi Laboratuvar Tekniker ve Teknisyenleri olarak daha önceki alımlarda ve 2018/1 alımında ihtiyaç olmasına rağmen yapılamayan atamalar bizlere karamsar bir tablo ortaya çıkarmaktadır. Mesleği severek ve isteyerek icra etmek isteyen bizlerin hevesini kırarak ülkemizin genelindeki hastanelerde ihtiyaç olmasına rağmen ısrarla minimum seviyede alım yapılması bizleri üzmüş, mesleğimizin işlevsel anlamda yok sayılmasına sebebiyet vermiş ve atama bekleyen bizleri mağdur etmiştir. 2018/1 alımının tekrar gözden geçirilmesi ve mağduriyetimizin ortadan kalkmasını önemle arz ediyoruz. Sağlık Bakanı Sn. Ahmet Demircan ve kurmaylarının bu çağrımıza hassasiyet göstermesi yegâne temennimizdir.

Bugün Görkem imzanı bekliyor!

Görkem Kızılaslan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «https://www.saglik.gov.tr: TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKERİ İHTİYACI GÖZARDI EDİLMESİN!». Görkem ve imza atan diğer 102 kişiye katıl.