İlaca ihtiyacımız var lütfen bir imza da sen at ‼️‼️‼️

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Merhabalar ;
Bizler Friedreich Ataksi hastalarıyız, hastalığımız her geçen gün ilerlcemekte. Şu anda bu hastalığın önüne geçebilicek onu durdurabilcek tek ilaç IMUKİN 0,2 MG/ML İNTERFERON GAMMA-1B dir. Bu ilacı kullanarak durumunda gözle iyileşme görülen Norveç`li Gunnhild isimli bayan bunun en net örneğidir, yazının sonunda video linkini paylaşacağım izlediğinizde sizde ilacın etkisinin farkını göreceksiniz. Şu anda Istanbul Çapa hastanesi ilacı alabilmemiz için dilekçe istiyor ama dilekçe veren arkadaşlar malesef ilacı alamadılar. Bizim isteğimiz bu ilacın en kolay ve adresimize en yakın hastanelerden devlet desteği ile temin edebilmek. Çünkü Türkiye'nin değişik illerinde bir çok hasta var, herkesin Istanbul'a gidip dilekçe verme durumu yok. Bir çok hasta yatağa bağımlı. Bu sorunun en kısa zamanda çözüme kavuşmasını istiyoruz, teşekkürler.

Bugün Kübra imzanı bekliyor!

Kübra Karaoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «https://www.saglik.gov.tr: İlaca ihtiyacımız var lütfen bir imza da sen at ‼️‼️‼️». Kübra ve imza atan diğer 278 kişiye katıl.