Şanlıurfa Harran Üniversitesinde Hukuk Fakültesi açılsın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

• Şanlıurfa'dan çok sayıda öğrencinin Urfa'da hukuk fakültesi olmadığı için başka illere, özel üniversitelere Kıbrıs'a gittiği gerçeğinden yola çıkarak bu konuda önemli bir adım atan Harran Üniversitesi, hukuk fakültesinin binası, alt yapısını tamamladı.  Lisans almak için YÖK'e başvuru yapan Harran Üniversitesi, şimdi YÖK'ten gelecek lisansı bekliyor. YÖK'e Hukuk Fakültesi açmak için başvuru yapan özel ve kamu üniversiteleri arasında 28. sırada olan Harran Üniversitesinin, bu sorununu Şanlıurfa Sivil Toplum İzleme Platformu Başkanı Faruk Akbaş gündeme getirdi.

TEK ENGEL SIRALAMA

• Faruk Akbaş "Sayın Bakanım,  sayın vekillerim, başkanlarım, siyasetçi, bürokrat, STK'lar, hasılıkelam tüm Urfa sevdalıları. Üniversitemiz; Rektörümüz sayın Ramazan Taşaltın hocamızın önderliğinde, Hukuk Fakültemizin binası hazırlanmış, tüm alt yapısını tamamlanmış, YÖK'e başvurularını yapmış, sadece alınacak lisansı beklemektedir. İlimiz ve üniversitemiz için çok önemli olan, Hukuk Fakültemizin önündeki tek engel, sıralamadır. Şu an 28. Sırada olan üniversitemizin önündekilerin çoğu da, özel üniversitedir. İşte hepimize bir fırsat!!! Konu Urfa, Urfa'nın Menfaati.. Hepimiz elimizden geleni yapalım. Ama demeden, fakat demeden, bir an önce gayret etmeli Üniversitemizle el ele verip lisansı almalı, hep birlikte açılışını yapmalıyız." dedi.

Bugün Mehmet Ali imzanı bekliyor!

Mehmet Ali Durmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «https://www.harran.edu.tr/default.aspx: Şanlıurfa Harran Üniversitesi'ne Hukuk Fakültesi açılsın.». Mehmet Ali ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.