Straffeforfølgelse av Psykolog Turid Kavli for overgrep mot barn

0 have signed. Let’s get to 500!

Geir Skjerve
Geir Skjerve signed this petition

Psykolog Turid Kavli manipulerer barn til å beskrive overgrep

Psykolog Turid Kavli manipulerer her ei 6 år gammel jente til å "innrømme" at hun hadde blitt utsatt for seksuelle overgrep av sin stefar.
20 ganger nekter barnet på hva Kavli påstår. Over 30 ganger sier Kavli at "de vet det har skjedd", "at legen sier det har skjedd noe", "at jenta fikk ikke gå før hun innrømmet hva som hadde "skjedd".
I flere timer måtte jenta høre på Kavlis manipulasjon før hun legger ordene klart i munnen på henne, og jenta svarer tilslutt "mmmhm" når hun sier "han kom inn på rommet hennes på natta, og stakk tissen sin i tissen hennes"..
Resultatet av Kavlis manipulasjon for egen prestisjes del var at 4 barn ble fjernet fra sin mor og stefar, og satt i forskjellige fosterhjem.
Barnet måtte leve med å ha løyet under press fra Psykologen!
Stefar ble dømt som overgriper!
Kavli gies mulighet til å forklare dette overgrepet, men prøver å tåkelegge samt skylde på "det var et team" og "det var slik det ble gjort". 
Alle med en vis sunn fornuft ser hvor dette barnet blir manipulert, og som fagperson misbruker Kavli sin stilling til sin egen prestisjes del. Hun valgte å presse barnet for å "få resultater".
Kavli setter både barn og menns rettssikkerhet i stor fare, og opptrer i tillegg meget uproffesjonelt. Hun tar ikke konsekvensene barnet eller stefar fikk i betraktning.

Turid Kavli bør, og må straffeforfølges. Hun bør ikke få gjemme seg bak "et system" for hennes egne valg om å manipulere barnet.
Hvor mange barn har hun manipulert og skadet psykisk?
Hvor mange andre barn har hun felaktig fått fjernet fra sine biologiske foreldre, og hvor mange menn har feilaktig blitt straffet for Kavlis ugjerninger som "fagperson?