Giresun Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi Nitelikli okullar listesine alınmalı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Giresun Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi Giresun ilinin en eski  Anadolu Lisesidir.

1985 Yılında eğitim hayatına başlamış olup  binlerce , onbinlerce mezun vermiş  belli  bir markanın adıdır Giresun'un gözbebeği bir okuldur. Gerek Öğrencilerine aşıladığı dostluk  olsun gerek kendi içinde  olan bir kültürü olsun  gerek eğitimiyle gerek  yıllarda spor  alınında  başarıları  olsun gerek  mezuniyet sonrası  mezun arkadaşların birbirine desteği olsun bu değeri hiçe sayıp sınavlı sistemden çıkartılmaması gereken yegane okuldur. Sınavlı sistemden çıkartıp bir kültürün yok olmasına göz yumamayız.

Sizler belki  Giresun Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesinin manasını bilmiyorsunuz  ama bizler orada yıllarca okuduk ve sınavlı sistemden çıkartılması  ve nitelikli okullar listesinden çıkartılması  kabul edilemez bir yanlıştır. En kısa zamanda bu yanlışınızdan dönülmesini öneriyoruz.

Saygılarımla

2002 Mezunlarından Gürhan ERİŞ

Bugün Gürhan imzanı bekliyor!

Gürhan Eriş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «https://twitter.com/tcmeb : Giresun Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi Nitelikli okullar listesine alınmalı». Gürhan ve imza atan diğer 643 kişiye katıl.