0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bu kampanyayı başlatmamın sebebi;

Son zamanlarda çocuklarımızın ve kadınlarımızın istismar edilişleri, öldürülmeleri, vücudunu birbirinden ayırarak, her birini başka bir yere atarak izini kaybetmeye çalışan kişilerin yasalarda yeterli ceza olmadığını düşünerek rahatça istediklerini yapmalarından kaynaklandığını hepimiz görüyoruz.

Hergün başka bir çocuğumuz ya da kadınımız zorla tecavüz edilerek, öldürülüyor ve ıssız bir alana gömülüyor.

Biz hergün bir kayıp aramayla güne başlıyor ve hergün yeni bir tecavüz ve ölüm haberi alarak yasa boğuluyoruz. Hepimizin çocukları var, hepimiz kadınız... Sokaklarda rahatça dolaşamıyoruz. Her an birisi arkamızdan saldıracak endişesi taşımaktan yorulduk. Çocuklarımızı kapımızın önünde oynatamıyor, bakkala ekmek almaya gönderemiyoruz. Çünkü korkuyoruz ya giderde geri dönemez ise ne yaparız diyoruz.

Peki bu soruları bizler neden sürekli kendimize sormak mecburiyeti duyuyoruz. Bu sapık ruhlu canavarlardan çocuklarımızı ve kadınlarımızı korumak için en adaletli cezanın İDAM olduğunuz hepimiz biliyoruz.

O halde başka çocuklarımız istismar edilerek öldürülmesin diyorsak, sesimi gerçekten yetkili makama ulaştırmak istiyorsak, hep birlikte bu kampanyayı imzalayalım ve sayfalarınızda paylaşarak herkesin imzalamasını sağlayalım.

Bugün Mevlüde imzanı bekliyor!

Mevlüde Aktaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «https://baskanlik.tbmm.gov.tr/: Başka Irmak' lar, Eylül'ler, Leyla' lar Özgecan'lara ağlamak istemiyoruz. İDAM İSTİYORUZ!». Mevlüde ve imza atan diğer 10 kişiye katıl.