Vodofon 'un Adaletsizliği

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

2008 yılında kullandığım Kocnet internet , oluşan bir arızayı gideremedikleri için firmayla anlaşarak taahhüt öncesi anlaşmamızı sonlandırdık.Yıllarca hiç bir sorun yaşamadım. Ta ki 2015 yılında Vodofon' a devrolana kadar. Ben borçlu değilim, diye derdimi Vodofon a, şirket avukatları İlhan Duman Hukuk Bürosuna , BTK ' ya  hatta savcılığa ve hatta az önce İstanbul Barosu na bile bildirdim.

İnternet teki şikayetlere baktığımda benim gibi çok sayıda insanın mağdur olduğunu gördüm. Karşı dava açsam dava bedeli borç bedelinden fazla. Vodofon un bu gibi özel durumları dikkate alarak gerçek borçluyla mağduru ayırmalarını,şirketi temsil eden hukuk insanlarının şirketi bu konuda bilinçlendirip yönlendirmelerini istiyor, benimle benzer mağduriyetler yaşayanları destek vermeye davet ediyorum.

Bugün gamze imzanı bekliyor!

gamze akcos bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «http://www.vodafone.com.tr/: Vodofon 'un Adaletsizliği». gamze ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.