0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Benim şu anda kullandığım(hafif ticari olarak geçen) bir aracım var trafikte kamyonet olarak geçiyor ama ben hususi olarak kullanıyorum yardımcı olunmasını istediğim konu her yıl muayene ve bölünmüş yollardaki kilometre kısıtlaması Otomobil olarak geçmemesi Konya Ovasında Ankara- Konya arasında giderken bölünmüş yolda 111 km hızla ceza yedim Kamyonet olduğu için hız limitleri Kamyon, Tır, Otobüslerle, aynı normalde Otomobil olsa idi 121 km hız yapılsa ceza yazılmaz idi Ayrıca Ailesi geniş olduğu için Hususi olarak kullanılan Hafif Ticari Araçların muayenelerin 2 yılda bir yapılması hususi olarak kullanan şahısların araçlarının otomobil olarak ruhsata işlenmesini istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bugün İsmail imzanı bekliyor!

İsmail Yıldız bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «http://www.ubak.gov.tr/ http://www.kugm.gov.tr/ bhim@egm.gov.tr: KAMYONET GÖRÜNEN VE HUSUSİ OLARAK KULLANILAN HAFİF TİCARİ ARAÇLAR OTOMOBİL İŞLEMİ GÖRSÜN». İsmail ve imza atan diğer 20 kişiye katıl.