Florür içeren diş macunları florürlü su, yiyecek ve içeceklerin ülkede satışı yasaklansın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Florür, insan vücudunda ihtiyacı olunmayan neredeyse yediğimiz ve içtiğimiz çoğu ürünlerin de içinde bulunan toksik bir maddedir.Bu madde kemiklerimizde ve epifiz bezimizde birikerek bizim hayattan tam anlamıyla kopmamızı ve  yaşayan bir ölü haline gelmemizi zaman içerisinde gerçekleştiriyor.Benim şahsi düşüncem, bizim bu şekilde habersizce bu zararlı maddeyle muhattap tutulmamızın arkasında yatan şey aklımızın alamayacağı kadar karmaşık bir kapitalist kozudur ve amaçlarına ulaşmak için insan hayatını çoktan hiçe saydılar bile, zaten zamanında emperyalist güçlerin Türkiye'den istediklerini alamamasıyla  bu çirkin oyunları oynayarak emellerine ulaşmaya çalışmaları hiç de garipsenecek bir şey değildir.Ülkemiz vatandaşlarının bu konuda bilinçlenmesi ve tedbirini alması en büyük isteğimdir.Yetkili merci ve kuruluşların ise yapması gereken bizim sağlımızı düşünmeleridir.Yoksa bu oyun kazanılacaktır.Çocukların geleceği için FLORÜRE VE ONUN GİBİ ADI SANI BİLİNMEYEN BİNLERCE MADDEYE SAVAŞ AÇ SAĞLIĞINI KORU ÇÜNKÜ BİR DAHA BU SAĞLIK SANA VERİLMEYECEK. !!!

NOT:YÜKLENİLEN FOTOĞRAFTA EPİFİZ BEZİNİN FLORÜRLE MUHATTAP OLMASI SONUCUNDA BİLDİĞİMİZ KİREÇLENMEYİ AYNEN YAŞAMASI GÖSTERİLMİŞTİR.HERKESİN ORTAK DÜŞÜNCESİ HİÇBİR ANTİJEN VEYA HORMON KATI BİR ORGANDAN SALGILANAMAZ AMA EĞER EPİFİZ BEZİMİZ BU HALE GELMEDEN BU OYUNA ENGEL OLURSAK ÇOK DEĞERLİ BU BEZ TEKRAR ESKİ HALİNE GERİ DÖNEBİLECEKTİR.

Bugün İsmail Tolga imzanı bekliyor!

İsmail Tolga Karaman bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «http://www.saglik.gov.tr/ : Florür içeren diş macunları florürlü su ve yiyecek,içeceklerin ülkede satışı yasaklansın». İsmail Tolga ve imza atan diğer 13 kişiye katıl.