0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Ceza İndirimi Kapsamlı Bir Yasa İstiyoruz.

Fetöcü hain hakim ve savcılar bu güne kadar uyguladığı hain planlar neticesinde bir sürü insanı yargılarken görevini kötüye kullanıp binlerce insana haksız cezalar verdi.

Cezaevleri doltu taştı, cezaevlerinde vardiyalı yatma dönemi başladı,cezaevinde tuvalet önlerine kadar yataklar atılmaya başladı 10 kişilik koğuşlarda 30 kişi 2 kişilik koğuşlarda 4 hatta gerek görüldüğünde 5 kişi yatırılmaya başladı.

Mahkumlar mağdur , aileler endişeli. Ceza evlerindeki doluluk yüzünden mahkumlar hastalıklarla boğuşuyor zaten ceza cekerken birde bu şekilde cezalandırılmaları adil değil.

İktidar bir çok sorunla baş etmeye çalışmasına rağmen herkes kendi canının derdine düşüp ülkemizin en büyük kanayan yarası olan cezaevleri sorunuyla acilen ilğilenilmesi yargı yükünün hafıfletilip zaten kısıtlı olan hakım ve savcılarımızın boynundan bu yükü alıp onları devletimizin güvenliğini ve düzenini bozmaya çalışan alcak terör,fetö,erganakon gibi davalarda daha ayrıntılı çalışıp bu sorunların başımıza tekrar gelmemesı için önlem almalarını acıkları bulup bunları derhal kapatmalarını ve ülkemizde bu kadar yolsuzluk ve bu tarz sorunlar varken bu kadar insanı cezaevinde bu şartlarda tutmaları önce insanlık sonra da Allah katında affedilmeyecek yalnışlardır yargıda her nekadar delil tespit göz önünde bulundurulsada her zaman delil tespit olmuyor bunlarda karartılabiliyor en büyük suclarda bile ülkemizde şahit olduk defalar bu sebeple biraz vicdan muhasebesi yapmanızı istiyoruz .

Bu doğrultuda vereceginiz kapsamlı bir yasa neticesinde bütün mahkumlar iktidarımıza daha çok inanıp güvenip, güvenini birdaha sarsmayacağını inanın ve güvenin  herkes hata yapar ama herkes .2. bir şansı da hak eder.

Biraz kalbinizin sesini dinleyin inanın masum yatan çok insan var Arkadaş kurbanı olaan, gerçekten kötü insanların menfaat ve kişisel çıkarları yüzünden haksız yere ceza alıp yaşamaya çalışan çok insan var.

Sayın ve değerli devlet büyükleri, yetkililer sizden çok bir şey istemiyoruz elinizi vicdanınıza koyun Sayın Cumhurbaşkanımız sizde bir şiir yüzünden haksız yere yattınız sizin gibi yatan'da çok insan var bunu en iyi siz bilir ve anlarsınız kapsamlı bir yasa veriniz sizden tüm mahkumlar adına ve mahkum aileleri adına istiyorum sesimizi duyun son bir şans çok bir şey değil.

Ana-babalar  kardeşler,abiler,ablalar,çoçuklar Ailelerine sevdiklerine kavuşsun bu sorunu bi an önce çözüp daha fazla geciktirmeyin.Cezaevindeki insanlar pişman bu günleri yaşayıp gören insanları çocuklarını, gelecek nesilleri daha iyi yetiştirecegine inanın.

Parası olan, arkasında tanıdıkları olan insanların bu tür işlerden rahatca sıyrılıp kurtulması. Hayatın en zor zamanlarından geçip bu süre zarfında'da hayatında yaptıgı hatalar yüzünden geçmişte yaptığı hatalar yüzünden bu denli cezalar alıp yargılanmaları adil değil.

( KAPSAMLI BİR YASA, CEZA İNDİRİMİ + DENETİMLİ SERBESLİĞİN YÜKSELMESİ BU VERİLEN CEZALAR İÇİN GEREKLİ BİR UYGULAMADIR.)

ADALET HALA YERİNİ BULABİLİR DEĞERLİ YETKİLİLER BİZ İNANIYORUZ SİZLERDE İNANIN VE YALVARIRIM DUYUN VE DUYURUN BUNLARI HER ŞEY DEVLETİMİZ , MİLLETİMİZ , GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN BU ADIM DA ÜLKEMİZİ ÇOK GÜZEL YERLERE GETİRECEĞİNE GÜVENİN İNANIN.

TEŞEKKÜRLER.

Bugün CezaEvleri imzanı bekliyor!

CezaEvleri bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «http://www.cte.adalet.gov.tr/: Cezaevleri Sorununa Acil Bir Çözüm Ülkemizin Kanayan Yarasına Çözüm Kapsamlı Ceza İndirimi». CezaEvleri ve imza atan diğer 277 kişiye katıl.