Şanlıurfa Özel Ursu hastanesi'nin bir an once acilmasi icin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Şanlıurfa’da 2 yıla aşkın bir süredir kapalı olan Özel Ursu Hastanesi yapılan soruşturmalarda herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemesine rağmen SGK hastane ile yeni sözleşmeyi bir türlü imzalamakta direniyor. Bu sure zarfinda 400 kisi isinden oldu. Binlerce inasan yakinlarda bir hastane bulamadigi icin magdur oldular. Bolge de tek anjiyo ve acik kalp ameliyati yapan ozel bir hastaneydi. Bu sure zarfinda kalp krizi geciren hastalar ozel ursu hastanesi kapandigindan dolayi uzak hastanelere goturuldugunden bazi hastalar yolda olduler. 400 kisiye istihdam saglayan bu kadar kaliteli bir hastanenin bir an once acilacagindan umit ediyorum. Siz devlet buyuklerimizin bu konuda duyarli olacagindan hic suphem yoktur. Saygilarimla

Bugün Vedat imzanı bekliyor!

Vedat Yildiz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/pg_Main.aspx: Şanlıurfa Özel Ursu hastanesi'nin bir an once acilmasi icin». Vedat ve imza atan diğer 20 kişiye katıl.