ERKEK ŞİDDETİNE SON

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Toplum geneline baktığımızda başta kadınlara olmak üzere, çocuklara, hayvanlara, hatta cansız varlıklara şiddet uygulayanlar maalesef büyük bir yüzde ile erkekler. Ülkemizde her yıl erkekler tarafından yüzlerce kadın öldürülüyor, yüzlerce kadın tecavüze ve tacize uğruyor, darp ediliyor, psikolojik baskıya maruz kalıyor. Yüzlerce çocuk yine erkekler tarafından cinsel yönden istismar ediliyor. Erkeklerin sadece kadınlara yönelik değil genel anlamda şiddete meyilli olmalarını ve uyguladıkları şiddete son vermelerini Erkek Şiddetine Son olarak algılamalıyız ki çalışmalar, araştırmalar, eğitimler bu yönde yapılabilsin. Bu nedenle KADINA YÖNELİK ŞİDDETE SON vurgusunun artık erkeklere yöneltilmesi, erkeklerin değişime uğramaları gerekmektedir. KADINA YÖNELİK ŞİDDET tanımlaması rafa kaldırılıp ERKEK ŞİDDETİNE SON ifadesi kullanılmalıdır.

Bugün Kadriye imzanı bekliyor!

Kadriye Baran bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «http://www.aile.gov.tr/: ERKEK ŞİDDETİNE SON». Kadriye ve imza atan diğer 14 kişiye katıl.