Kampanya Kapatıldı

3 yanlış 1 doğruyu götürmesin

Bu kampanya 7 destekçiye ulaştı

Arkadaşlar biliyorsunuz ki 15 Kasım 2017 günü Milli Eğitim Bakanlığından bir resmî açıklama geldi.

Bu açıklamada sınavla alınacak liseler belirlenirken aynı zamanda üç yanlışın bir doğruyu götürmesi de dikkat çeken konular arasında oldu.

Benim bu kampanyayı başlatmaktaki amacım öğrenciler zaten şu anda Yen'i sistemin telaşı ve bişeyleri yetiştirebilme çabası içerisindeler. Üç yanlışın bir doğruyu götürmesi de öğrencilerin sınava girmesi için teşviği azaltırken işlerini de gerçekten zorlaştırmış durumda. Sınavın istenilen gibi daha "kolay" olması için böyle bir isteğim/isteğimiz var.

Şimdiden bizi destekleyen ve katılan herkese teşekkür ediyorum.Oylarımızın Milli Eğitim Bakanlığı'na iletilmesini temenni ediyorum.

Bugün Meltem imzanı bekliyor!

Meltem Demir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «http://ismetyilmaz.gen.tr/?page_id=463: 3 yanlış 1 doğruyu götürmesin». Meltem ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.