Opposition HCPSS Redistricting Plan for Polygons 168/1168

0 have signed. Let’s get to 500!
At 500 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Lisa DelMonte started this petition to Howard County Board of Education

Scroll down to read in Korean and Chinese

The proposed Superintendent’s Area Attendance Plan recommends moving polygons 168 and 1168 from Mount View Middle School to Burleigh Manor Middle School totaling 53 students while keeping the remaining Turf Valley neighborhood at Mount View Middle School totaling 54 students.  This plan significantly divides our neighborhood and does not accomplish any of the goals set forth by the Superintendent’s plan.

Policy 6010 states there are three (3) key factors to consider when changing school attendance areas: Facility Utilization, Community Stability and Demographic Characteristics.

First, moving the half of the Turf Valley polygons would significantly divide and destabilize our community.
One only needs to drive into our community to see how dividing this move would be.  Our HOA would have homes with children attending two different middle schools.    Our children, who walk and bike on neighborhood walking paths that wind between houses and connect our community more than a street map could show, would no longer go to school together.  Neighbors with back yards touching each other would be in different schools. Conflicts between two school calendars would make it more difficult to coordinate neighborhood events.  In addition, the start and end times of the two middle school are different making it even harder for friends in different schools to stay connected after school, not to mention the effect on carpooling, or helping neighbors when a child misses the bus or is let out of school early due to weather.

Second the proposed plan to “swap” half of Turf Valley with the entire neighborhood of Terra Maria has NO EFFECT on facility utilization.
In an effort to offer an alternative to the proposed plan, we examined the superintendent’s data. The proposed plan recommends moving polygons 303 and 1303, which represent the entire Terra Maria neighborhood, from Burleigh Manor Middle to Mount View Middle affecting 61 students.  Moving 53 students from Turf Valley only to replace them with 61 students from Terra Maria does not improve either schools’ capacity utilization, nor does it have any effect on the number of walkers or those that receive bus service.  In fact, the total of the proposed changes for MVMS and BMMS only change the utilization rates for each school by 1%.

Finally, the proposed plan has NO EFFECT on the demographic characteristics of the schools.  Again, using the data provided, we conclude there is no difference between the two neighborhoods in terms of socioeconomic or racial composition.  There is 0% change in FARM rates at either school and a mere 1% and 3% change in Asian and White populations respectively.

The proposed plan to move children from MVMS to BMMS, dividing the Turf Valley neighborhood in half and “replacing” it with a similar neighborhood will affect 114 students while having NO effect on accomplishing any of the stated goals of the redistricting process.

Korean

제안 된 교육감의 A는 정말이에요 ttendance을 P 랜이 권장 이동 다각형 (168) 및 버 레이 매너 중학교 마운트보기 중학교에서 1168 총 (53 명) 학생을 마운트보기 중학교에 남아있는 터프 밸리 지역을 유지하면서 총 54 명 학생 .  이 계획은 크게 나누어 우리의 이웃 과 교육감의 계획에서 정한 목표 중 하나를 달성하지 않습니다 .

정책 6010에 따르면 학교 출석 영역을 변경할 때 고려해야 할 세 가지 주요 요소가 있습니다 : 시설 이용률, 지역 사회 안정성 및 인구 통계 특성.

먼저, 터프 밸리 다각형 의 절반을 이동하면 커뮤니티가 크게 분열되고 불안정 해집니다.

하나는이 움직임이 어떻게 나누어보고 우리 사회에 운전을해야 할 일.  O UR HOA w 울드 시간 두 개의 서로 다른 중학교에 다니는 자녀를 둔 아베 가정.    우리의 아이들, 걷고 자전거 에 n은 주택 사이에 바람 길 걷기 eighborhood 와 연결 우리 사회 더 그쪽으로 n 개의 거리지도 보여줄 수는 , 것 더 이상 함께 학교에 갈 .  뒤뜰이 서로 닿는 이웃 은 다른 학교에있을 것입니다. 두 학교 캘린더 사이의 충돌로 인해 인근 행사를 조정하기가 더 어려워 질 것입니다.  또한, 두 중학교의 시작 시간과 종료 시간이 다른 훨씬 더 힘들어 다른 학교에서 친구를 만들고는 방과 후 연결 상태를 유지하기 위해 , 에 미치는 영향은 말할 것도없고 카풀 , 또는 아이가 버스를 벗어났습니다하거나 할 때 이웃을 돕는 날씨 때문에 학교에서 일찍 퇴근합니다 .

두 번째로 그는 터프 밸리 (Turf Valley)의 절반을 테라 마리아 (Terra Maria) 지역 전체와“스왑”할 계획을 제안했지만 시설 이용에 아무런 영향을 미치지 않았다.

제안 된 계획에 대한 대안을 제시하기 위해 효과 또는 t에서 , 우리 는 교육장의 데이터를 조사했습니다 . 제안 된 계획은 다각형 (303) 1303으로 이동하는 것이 좋습니다 , 버 레이 매너 중동에서 마운트보기 중앙에, 전체 테라 마리아 지역을 대표하는 61 학생에 영향을 미칩니다 .  에서 (53 명) 학생을 이동 터프 밸리 것은 단지 REPL하는 이 향상되지 않습니다 테라 마리아 (61 명) 학생들과 CE 마크에게 그들 중 학교의 용량 활용도를 않으며 어떤 있는가 전자 도보 또는 버스 서비스를 받도록 사람들의 수에 ffect를 . 사실 , MVMS에 대한 제안 된 변경 사항의 총 과 BMMS 만 변경 사용률 1 %에 의해 각 학교에 대한 요금을 .

마지막으로 제안 된 계획은 학교 의 인구 통계 학적 특성에 영향을 미치지 않습니다. 또 , U는 데이터 부를 제공을 우리는 사이에는 차이가 없다 결론 두 이웃 의 사회 경제적 또는 인종 compositio의 관점에서 n이. 어느 학교에서나 FARM 요율은 0 %, 아시아 인과 백인 인구는 각각 1 %와 3 %에 불과합니다.

T 그는 계획을 제안 하는 BMMS, 개발에 MVMS 어린이를 이동 IVI의 땡 터프 밸리 인근 절반 과 "대체 " 하는 유사한 이웃 그것을 없는 동안 114 학생들에 영향을 미치는 어떠한 효과 지구 분할 과정의 명시된 목표의 달성에 있습니다.

Chinese

建议的学监的A rea A ttendance P lan建议将Mount 168 中学的多边形168 和1168 移动到Burleigh Manor中学,共有53名学生,同时将Mount View中学的剩余Turf Valley社区保留为54名学生。  该计划显着划分了我们的社区,并没有实现总监计划中提出的任何目标。

政策6010指出,在改变入学率时,有三(3)个关键因素需要考虑:设施利用率,社区稳定性和人口特征。

首先,修剪草坪谷多边形的一半会严重分裂并破坏我们社区的稳定。

只需要开车进入我们的社区,看看这一举动将如何划分。  如果你有两个不同的中学的孩子,我们应该有家庭。    我们的孩子,谁走路和骑自行车上ñ eighborhood走风的房子之间的路径和连接我们的社会更加塔ñ 街道地图可以显示,将不再一起去上学。  后院相互接触的邻居将在不同的学校。两个学校日历之间的冲突会使协调邻里事件变得更加困难。  此外,两所中学的开始和结束时间不同使得它在不同学校的朋友更难放学后保持联系,更何况对效果拼车,或当一个孩子错过了公交车,或者让帮助邻居因天气原因提早退学。

第二,他提议计划将整个Turf Valley的一半“交换”整个Terra Maria社区对设施利用没有影响。

在EFF 或吨至提供所提出的计划的替代方案,我们检查了管理者的数据。拟议的计划建议移动多边形303和1303 ,代表整个Terra Maria社区,从Burleigh Manor Middle到Mount View Middle,影响61名学生。  移动53名学生草坪谷才REPL 一个CE他们与兵马俑玛丽亚·61学生不能改善或者学校的产能利用率,也不会有任何ê ffect对步行者或那些接收总线服务的数量。实际上,MVMS 和BMMS的拟议变更总数仅将每所学校的利用率改变了1%。

最后,拟议的计划对学校的人口特征没有影响。此外,ü 唱的数据提供,我们的结论存在没有什么区别2 附近小号社会经济或种族compositio方面ñ。两所学校的FARM率均有0%的变化,亚洲和白人人口的变化仅为1%和3%。

Ť 他提出的计划,以从MVMS移动孩子桥梁养护管理系统,d IVI 鼎草坪山谷附近的一半和“替换” 具有类似的邻居将同时具有影响114名学生NO 效果上实现任何的选区重划过程中的既定目标。

0 have signed. Let’s get to 500!