0 have signed. Let’s get to 200!

This petition is currently in English and Indonesian.

English:

We would like that the new HONDA MotoGP motorcycle for 2018 beyond named  in tribute to Nicky Hayden.
HONDA RC213V-NH He  deserve it  With His big heart and talent he left un unforgettable memories in all the motorcycle racing fans heart and soul!

It could mean everyhing for the family Hayden and for the all fans of the world, for the society, for the talented childrens that gives hope that they can achieve their goal as Nicky did, if they see the new 2018 beyond HONDA MotoGP bike as many as they see it its means  their is hope for everybody if work for his, her dream to come true.

Nicky name we would like to remember forever deeply in people mind if they see his name on the motorcycle.

He was an individual who was blessed with talent and perhaps this is the reason why he had the opportunity to drive the world’s most famous racing motorcycle “HONDA”.  He was an icon. People idealized him and appreciated him for his pure talent. His name will never be forgotten and he will always be remembered in the world

Although he no longer with us, it is comforting to know that his passion for racing will live on through charitable works, his reputation, and the memories we have of him You will be forever missed Nicky!

Indonesian:

Kami ingin itu motor MotoGP HONDA baru untuk tahun 2018 yang tidak disebutkan namanya sebagai penghargaan kepada Nicky Hayden.
HONDA RC213V-NH Dia pantas mendapatkannya Dengan hati dan talenta yang besar, dia meninggalkan kenangan tak terlupakan di semua penggemar balap motor hati dan jiwa!

Ini bisa berarti keberuntungan bagi keluarga Hayden dan untuk semua penggemar dunia, bagi masyarakat, untuk anak-anak berbakat yang memberi harapan bahwa mereka dapat mencapai tujuan mereka seperti yang dilakukan Nicky, jika mereka melihat 2018 yang baru di luar sepeda motor MotoGP HONDA sebanyak Karena mereka melihatnya berarti harapan mereka bagi semua orang jika bekerja untuknya, mimpinya menjadi kenyataan.

Nama Nicky kami ingin ingat selamanya dalam pikiran orang jika mereka melihat namanya di motor.

Dia adalah individu yang diberkati dengan bakat dan mungkin inilah alasan mengapa dia memiliki kesempatan untuk menunggangi motor balap paling terkenal di dunia "HONDA". Dia adalah ikon. Orang-orang mengidealkannya dan menghargainya karena bakatnya yang murni. Namanya tidak akan pernah terlupakan dan dia akan selalu diingat di dunia ini

Meski dia tidak lagi bersama kami, lega mengetahui bahwa hasratnya untuk balap akan bertahan melalui karya amal, reputasinya, dan kenangan yang kami miliki darinya. Anda akan selamanya merindukan Nicky!

Today: Therius is counting on you

Therius Oktavario needs your help with “Honda Racing Corporation (HRC): A petition for HONDA named the 2018 MotoGP bike in tribute to Nicky Hayden (RC213V-NH)”. Join Therius and 140 supporters today.