Home Office: Stop Deportation of Mariusz to Poland

0 have signed. Let’s get to 200!

My brother Mariusz got arrested 14 November 2017 and got put in immigration center. Home office is reasoning that Mariusz is dangerous for society in United Kingdom and started deportation procedure because in the past in Poland he was convicted and sentenced to prison. That method is used a lot by Home Office what is a dramatic for all families living in United Kingdom!!! Mariusz in UK has his closest family, mother , sister with family and his one year old son which he really loves and miss. He also has louts of friends which knows that Mariusz is a good person and he ain’t no danger for society. Mariusz is only 29 years old and come to UK to start new life and Home office decision was to take everything away from him. I asking you all to please sing my petition !!! Let’s help Mariusz and show Home office that not always there decision is good. Thank you all for supporting Mariusz. Mój brat Mariusz 14 listopada 2017 został aresztowany i umieszczony w ośrodku imigracyjny. Home Office w swoim uzasadnieniu stwierdził że Mariusz jest zagrożeniem dla społeczeństwa w Wielkiej Brytanii i rozpoczął procedurę deportacyjną ponieważ kiedyś w Polsce był osobą skazaną i odbywał karę pozbawienia wolności. Ta metoda jest nagminnie stosowana przez Home Office co jest dramatem dla wielu rodzin mieszkających w Wielkiej Brytanii !!! Mariusz w UK ma najbliższą rodzinę, mamę, siostrę z rodzina oraz rocznego synka którego bardzo kocha i za którym bardzo tęskni. On ma tutaj również bardzo dużo przyjaciół którzy wiedzą że Mariusz jest dobrym człowiekiem i nie jest żadnym zagrożeniem dla społeczeństwa. Mariusz ma dopiero 29 lat i przyjechał do UK rozpocząć nowe życie a jedną decyzja Home Office zostało mu to wszystko zabrane. Proszę was wszystkich, podpiszcie moją petycje !!! Pomóżmy Mariuszowi i pokażmy Home Office że nie zawsze ich decyzje są dobre. Dziękuję wam wszystkim za wsparcie dla Mariusza

Today: Izabela is counting on you

Izabela Skwirowska needs your help with “home office: Home Office: Stop Deportation of Mariusz to Poland”. Join Izabela and 187 supporters today.