Hollanda'da Hz. Muhammed konulu karikatür yarışmasına izin verilmemelidir

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Hollandalı aşırı sağcı politikacı Geert Wilders, yeni bir provokasyona imza atıyor. Hollanda'da Hz. Muhammed temalı bir karikatür yarışması düzenlemeye hazırlanıyor.Dünya onu İslam düşmanı ve ırkçı fikirleriyle tanıyor. Hedefinde bir kez daha İslam dini ve Hz. Muhammed var. İslam düşmanlığı yapan Wilders'in provokasyonunu protesto etmeliyiz. Bu durum Tüm İslam Alemini ve İnsanlığı ilgilendiren hassas bir konudur. Bilinmelidir ki dinler arası saygı vazgeçilmez bir unsurdur.

Wilders, parlamento binasında, teması "Hz. Muhammed" olan bir karikatür yarışması düzenlemek istediğini açıklamıştı. Aşırı sağcı lider, bunun için Hollanda Meclis Başkanı Hatice Arib'e başvurdu. Başvuruya olumlu karşılık verdi. Hollandalı Ulusal Güvenlik ve Terörle Mücadele Koordinatörü de, Wilders'ın karikatür yarışmasına izin verdi. Aşırı sağcı lidere göre yarışma, bu yıl içinde yapılacak. Üstelik kendisi de jüride olacak.

Müslümanlar'ın kutsalı Hz. Muhammed, asla bir karikatür konusu olamaz  dalga konusu yapılamaz. Herkes bu konuda hassas davranmalı, kampanyaya destek olmalıdır.

Bugün Svvl imzanı bekliyor!

Svvl Byzt bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hollanda'da Hz. Muhammed konulu karikatür yarışmasına izin verilmemelidir». Svvl ve imza atan diğer 58 kişiye katıl.