Hjälp oss att bli #50000mänmotvåld

Hjälp oss att bli #50000mänmotvåld

0 have signed. Let’s get to 50,000!
At 50,000 signatures, this petition becomes one of the top signed on Change.org!
MÄN started this petition to #allamän

Mäns våld mot kvinnor är ett av våra största samhällsproblem och innebär oerhörda kostnader för hela samhället. Kvinnor har länge kämpat och höjt sina röster mot våldet. Kvinnor undrar nu var männens ilska är. Var är männen som säger ifrån?

Vi på organisationen MÄN har kämpat för att engagera män mot våld i snart 30 år. Och många män har engagerat sig. Men om vi ska kunna få till en verklig förändring måste många fler män våga ta tydlig ställning. Mäns röster saknas och behövs – varje man kan göra stor skillnad – men vi måste agera tillsammans. Vi kan inte vara tysta längre!

Är du en man som tycker att det får vara nog nu? Skriv under vår namninsamling. Sprid sedan ordet och hjälp oss att samla #50000mänmotvåld!

År 2021 startade vi namninsamlingen #20000mänmotvåld och lämnade in hela 29000 underskrifter till Mikael Damberg (S), Märta Stenevi (MP) och Morgan Johansson (S). Nu höjer vi ribban till #50000mänmotvåld och ser till att din röst blir hörd i kommande dialoger med beslutsfattare. 

[När du skriver under godkänner du att MÄN skickar dig mer information om kampanjen.]

–––––

De pengar som skänks via denna insamling går till change.org. Vill du skänka pengar till MÄN kan du swisha din gåva till 123 900 58 51 eller bli medlem: https://mfj.se/vad-du-kan-goera/engagera-dig/bli-medlem

Här hittar du fler sätt att stödja oss. Bli månadsgivare, köp en affisch, med mera. Välj det som passar dig! https://mfj.se/vad-du-kan-goera/stod-oss

MÄN är en ideell organisation som kämpar för en jämställd värld fri från våld. Vi arbetar med metoder för att stoppa våldet innan det utövas och fokuserar på att engagera män i förändringsarbetet. 

0 have signed. Let’s get to 50,000!
At 50,000 signatures, this petition becomes one of the top signed on Change.org!