HIRSIZ HAPİSLE BİRLİKTE, ÇALDIĞI nı GERİ ÖDEME CEZASI'da ALSIN !!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

HIRSIZA ÇALDIĞI MALLARI GERİ ÖDEME CEZASI

Heryerde hırsızlıklar rahatça ve korkusuzca yapilmaktadir.. dikkatimizi ceken sey hirsizlarin YAKALANMAKTAN KORKMADIKLARI'dır. Hirsiza, yakalandiklari sirada caldiklari mallar vs. 'nin hesabi sorulsada sorumlulugu olmadigi icin sadece cezai islemle sınırlandırılmaktadır.. o da hırsızı caydirmadigindan HIRSIZLIGA DEVAM ETMEKTEDİRLER..

Eğer hırsıza, isledigi suçun cezasi ile birlikte ÇALDIĞI MALLARI GERİ ÖDETME cezasi da verilirse, hırsızın korkusuzca davranışı yakalanmaktan degil de geri ödemekten dolayi degisecek ve suçu islemekten korkmaya baslayacaktir..

Nedeni ise, artik teknoloji sayesinde hırsızların yüzde 90 ı kameralara vs teknolojik cihazlar aracılığı ile kolayca yakalanabiliyirlar.. hirsizda bundan korkmuyor çünkü caldigi mallari sakladiktan sonra aldigi ceza ona bir etki etmiyor.. örnek olarak altinlari calsa ve saklasa kendisi 1 yil yada 5 yil ceza alsa caldigi altinlara devamli artiş oldugi icin büyük bir zevkle cezasini yatıyor.. buna ek olarak ÇALDIĞI MALLARI GERİ ÖDEME CEZASI da verilse iste o zaman bu kadar rahat davranamaz.. ve nasil olsa yakalanacagi icin caldigi mallari geriye de odemek zorunda kalacagi icin mecburen SUÇU İŞLEMEKTEN VAZGEÇECEKTİR..

LÜTFEN BU ŞEKİLDE BİR KANUNUN ÇIKMASI İCİN SEN DE DESTEK OL...

Ülkemizde hırsızlıkları önlemenin en önemli ve kolay yolu ÇALDIĞI MALLARI GERİ ÖDEME CEZASI VERİLMESİDİR.

Bugün Vatan imzanı bekliyor!

Vatan Aydin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «HIRSIZ HAPİSLE BİRLİKTE ÇALDIĞI 'nı GERİ ÖDEME CEZASI ALSIN !!!». Vatan ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.