Hilton: Зупини насильство над тваринами

Victory

Hilton: Зупини насильство над тваринами

This petition made change with 6,506 supporters!
Відкриті клітки Україна started this petition to Hilton Worldwide and

Якщо б у готелях мережі Hilton було так само, як на фабриках з виробництва яєць, які вони використовують – там було б брудно, тісно, переповнено і небезпечно. Хоча Hilton позиціонує себе як висококласна готельна компанія, вона взагалі не виправдовує своєї «розкішності», бо має темний секрет. Мільйони курок-несучок страждають в вбивчих клітках на усіх фермах поставників яєць до готелів Hilton по всьому світу.

Ці клітки настільки малі й переповнені птахами, що курки не можуть жити повноцінно. Часто частини їхні тіла потрапляють у проміжки між прутами, тож птахи травмуються, втрачають їхнє пір’я, їхні кістки ламаються. Деякі курки, які сильно виснажені або не можуть рухатися, затоптуються до смерті їхніми сусідками.

Понад 1500 компаній по всьому світу вже відмовилися від таких жорстоких продуктів. Глобальні заяви щодо цього зроблені такими міжнародними організаціями, як Marriott International, Accor Hotels, InterContinental Hotels, Unilever, Nestle, Lidl, Aldi, Aramark, Sodexo, Mondelez, а також Compass Group. Навіть фаст-фуд мережі, що мають низькі рівні продаж, та американські в’язниці вже відмовилися від такої жорстокої практики.

Hilton визнав, що цей спосіб утримання курей у клітках є негуманним та застарілим. Ця компанія публічно зобов’язалася стати cage-free у 19 з 106 країн, де вона має свої представництва (готелі). Hilton пообіцяв клієнтам, що з 2017 року вони більше не будуть використовувати яйця, що знесені курками у батарейних клітках, по всім готелям їхньої мережі.За що отримав схвалення від суспільства за перехід до нового стандарту добробуту тварин. На превеликий жаль, Hilton не виконав обіцянку стати cage-free у деяких країнах, і мільйони курей продовжують страждати через Hilton по всьому світу. Клієнти вже стомлені від неправдивих обіцянок і порожніх зобов’язань.

Hilton каже: «Одна річ завжди залишиться правдою – ми група людей, що зобов’язані робити цей світ краще через нашу гостинність». Hilton має можливість зробити наш світ більш гуманним місцем для тварин. Зараз Hilton вже час перейти на 100% cage-free.

Будь ласка, підпишіть цю петицію, щоб Hilton знав, що ви не хочете залишатися в жодному з його готелів, доки він не перестане підтримувати настільки жорстоке поводження з тваринами.

Victory

This petition made change with 6,506 supporters!