0 kişi imzaladı. Hedefimiz 7.500.

31.07.2018 tarihinde saat 22:50-23:10 sularında Keçiören ilçesinde bulunan Esertepe Vadi Park civarında gerçekleşen trafik kazası sonucu 19 yaşındaki oğlumuz Furkan Baş yaşamını yitirdi. Oğlumuzun ölümüne sebep olan ve alkollü (275 promil) şekilde hızla araç kullanan Mustafa Yıldız isimli şahıs şu an adli denetim serbestliğiyle dışarda. Bu şahsın adil şekilde yargılanmasını ve gereken cezanın verilmesini istiyoruz. Hiçbir can bu kadar ucuz olmamalı.

Bu durum dışında hastanenin ihmali de söz konusu. Oğlumuz kaza sonrası ambulansla Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acilde kırığa müdahale edildi, alçıya alındıktan sonra tomografi dahi çekilmeden ortopedi servisine çıkarıldı. Fakat trafik kazası sonucu gelen, kaza anında takla atarak yere düşen bir hastanın 24 saat gözetim altında tutulması gerekmez miydi? Yapılan ihmalin sorumlularının da adalet önünde hesap vermesini istiyoruz.

Aynı hastanede yaşanan birçok ihmal söz konusu, eminim başka hastanelerde de bu tarz ihmaller yaşanıyor. Hastanelerin denetlenmesini ve bu tarz ihmallerin artık yaşanmamasını istiyoruz. Yapılan en ufak ihmalin de hesabının sorulmasını umuyoruz.

Bugün Ethem imzanı bekliyor!

Ethem Baş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hiçbir can bu kadar ucuz değil! Adil bir karar ve işini doğru yapan hastaneler istiyoruz.». Ethem ve imza atan diğer 5.646 kişiye katıl.