Hiçbir Çocuk Tedavisi Karşılanmadığı için Sakat Kalmamalı. Yeğenim için Lütfen İmzalayın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 35.000.

Yeğenim Meryem, 12 yaşında dünyalar tatlısı bir çocuk. Ayak kemiklerinde çıkan tümör nedeniyle sakat kalma riski ile karşı karşıya. Bugüne kadar 3 ameliyat geçirdi. Şu anda yürüyemiyor, yaşıtları gibi çıkıp oynayamıyor. Meryem’in babası işçi. Ailenin bu ameliyatları karşılayacak durumu olmadığı için şimdiye biz dayıları olarak hep çevremizden para toplayarak ameliyat ettirdik.

Ancak tedavi süreci bitmedi. Çözüm olabilecek bir ameliyatı İzmir’de Ege Üniversitesi’nde bir doktorun yapabileceğini öğrendik.

Bu ameliyatın da parasını toplamaya çalışıyoruz ama bu kampanyayı başlatma nedenim para istemek değil.

Doktor, Meryem’in 18 yaşına kadar bu ameliyatları düzenli olarak geçirmesi gerektiğini, yoksa tümörün tekrar edeceğini söyledi. Yoksa kızımız sakat kalma ve hayati riskle karşı karşıya kalacak. Her seferinde eş dosttan yardım istemeyemeyiz.

Devletimizin bu ameliyat ve tedavi masraflarını karşılamasını talep ediyoruz. Derdimizi anlatabileceğimiz yetkililere ulaşabilmek istiyoruz.

Ameliyat dışında Meryem'in fizik tedavi ve evde bakım ücretleri de ödenmiyor. Bunun nedeni olarak bize ameliyatı Meryem’in yaşadığı yer olan Denizli’de yaptırmadığımız söyleniyor ama Denizli’de ameliyat zaten yapılamıyor. Bu nedenle başka şehre mecbur gidiyoruz

Bu bürokratik engeller nedeniyle gencecik, pırıl pırıl kızımızın yitip gitmesine izin vermeyelim.

Lütfen kampanyayı imzalayıp paylaşarak sesimizin duyulmasına yardımcı olun.

Sesimizi duyan herkesten Allah razı olsun.