YEREL RADYOLARIMIZ KAPANMASIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

SAYGIDEĞER KARDEŞİM AŞAĞIDAKİ YAZIYI BİMER VE CUMHURBAŞKANINA GÖNDERİRSENİZ 23 YILLIK EMEK BOŞA GİTMEZ. VEFA BORCUMUZU RADYONUN VEFAT ETMİŞ KURUCULARINA ÖDEMİŞ OLURUZ. YARIN İNDİ İLAHİDE MESULİYTTEN KURTULMUŞ OLURUZ. SİZ DE BUNA VESİLE OLMUŞ OLURSUNUZ.

SAYIN YETKİLİLER:

Diyarbakır ve çevremizdeki il ve ilçelere 1994 yılından beri İslami sohbet, ilahi, ezgi, şiir ve haber programlarıyla fm 96.5 frekansından NURFM logosuyla yayın yapmaktadır. Yayınlarında İslami değerlere ve kardeşliğe yıpratılan değerlerimizi tamir etmeye azami derecede dikkat ediyorlar. Bölgede ticari faaliyet olmadığından reklam alamıyorlar. Bundan dolayı elektrik, vergi, telif ücreti gibi yükümlülüklerini yerine getiremiyorlar. Doğu ve Güneydoğudaki bu çizgide yayın yapan Televizyon radyo yayıncıları aynı durumdadır. Bu güne kadar birikmiş elektrik, vergi, sigorta primleri ve telif ücretlerinin silinmesi bundan sonra da bu yükümlülüklerden özellikle ELEKTRİK kullanımı ücretinden muaf tutulmaları için kanun hükmünde kararname çıkartılarak. Bölge halkının yıpratılan İslami değerlerini, bin yıllık kardeşlik ve birliktelik unsurunu tamir etmeye ve her bir kişinin vijdanını başında bekleyen bir güvenlik görevlisi haline dönüştürecek programlar yapmaya devam etmesi için bu radyo istasyonu yöneticilerine yardımcı olunmasını talep ediyorum.   YAYIN LİNKLERİ AŞAĞIDADIR.

Saygılarımla arz ederim.

www.nurradyotv.com       http://nurtv.myl2mr.com      http://nurfmradyo.myl2mr.com

Bugün Rifat imzanı bekliyor!

Rifat Toprak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «HERKES: YEREL RADYOLARIMIZ KAPANMASIN». Rifat ve imza atan diğer 14 kişiye katıl.