FIP hastası kedimiz için yardım ve desteklerinizi bekliyoruz...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Herkes ve tarafına Baturay Çevikkalp bu kampanyayı başlattı

Dünyalar güzeli dünyalar tatlısı kedimiz dünyamız Duman’ımız 3 hafta önce rahatsızlandı. Bizde hemen kliniğe götürdük. Yapılan testler sonucu Duman’ın ileri derece böbrek yetmezliğinin olduğunu ve koronavirüsünün pozitif olduğunu öğrendik. Hemen vakit kaybetmeden böbrek tedavasine başladık. Zaten ağır masraflı ve meşakkatli olan bu tedavi süreci devam ederken, koronavirüsün de FİP hastalığına çevirmiş olduğu ortaya çıktı. Yaptığımız araştırmalar, konuştuğumuz veterinerler sonucu tedavi için gerekli olan ilacın GS441524 olduğunu öğrendik. İlaç Çin’den geliyor. İlaca ulaşmak ve güvenilirliğinden emin olmak çok zor. Ama bazı kaynaklardan erişim yollarını bulduk ve ilacı kullanmamız halinde oğluşumuzun bu hastalığı yeniceğine inanıyoruz. Dumanın hala bu hastalıktan kurtulmak için çok büyük şansı var çünkü daha 4 yaşında ve bu ilacı hiç aksatmadan kullanması halinde iyileşme şansı çok yüksek. Fakat İlacın 1 şişesi 1.000 TL ve bize haftada 3-4 şişe gerekli. Tedavi süreci 84 gün ve her gün bu ilacı kullanmak zorundayız. Tedaviye bir gün bile ara verirsek bütün tedavi boşa gider. Hem böbrek yetmezliği hem FIP tedavisini karşılamak neredeyse imkansız. Lütfen bize yardımcı olabilir misiniz? Tedaviye acilen başlamamız gerekiyor. Hem bu ilacın ülkemize getirilmesi amacıyla hem de tedaviye bir an önce başlamak için bu kampanyayı başlatıyorum. Lütfen az çok demeden desteklerinizi esirgemeyin.

Bana ulaşabileceğiniz Mail adresim : cnsu_m@hotmail.com

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.