Kampanya Kapatıldı

Benzin Mazot Zammına Tepki vermeyecekmiyiz

Bu kampanya 149 destekçiye ulaştı

DENEMEKTE YARAR VAR: PETROL FİYATLARINA kullanıcı olarak Nasıl Müdahale Yapabilirizin Önerisi...NEDEN OLMASIN ? Buyrun okuyun

MANTIKLI BİR ÖNERİ; UYGULANMAYA DEĞER..
ARABASI OLAN HERKES BUNU BİLMELİ VE BİLİNÇLENDİRMEK ADINA PAYLAŞMALIDIR... PETROL FİYATLARI !!!

İyi Günler, Benzin fiyatlarının, birkaç ay içinde bugünkü seviyelerden (4,8 tl /Litre) % 20 oranında artış göstererek 5,00 TL/Litre seviyesine ulaşacağı söylenmektedir. Fiyatların inmesini mi istiyorsunuz? BU MÜMKÜN ! Bu nedenle harekete geçmeliyiz. HEMEN ve aklımızı kullanarak! Geçen yıl, 'Bir gün benzin almayın!' diye boykot önerileri yapılmıştı. Petrol şirketleri buna gülmekteydi, çünkü pazartesi günü almadığımız benzini salı günü alacağımızı biliyorlardı. Bu onlar için küçük bir aksaklıktı ama problem olmamıştı. Bir kişi olabilirliği yüksek bir plan oluşturdu ve
EĞER İSTERSEK GERÇEKLEŞTİREBİLİRİZ ! diye yola çıktı. Okumaya devam edin ve ikna olursanız bize katılın. Kurşunsuz benzin'in litresi şu anda Fransa'da 2,45 TL/Litre BU BÜTÜN PETROL DEVLERİ TARAFINDAN SOYULDUĞUMUZUN FARKINDAYIZ DEMEKTİR.
Hatırlarmısınız, fiyatları 2 TL'ye çıkartırken dünyada petrol rezervlerinin tükenmeye başladığını söylüyorlardı. Şu anda petrol kıtlığı falan yok ve 35 yıl öncesinden daha fazlasına sahipler. O zaman petrol fiyatları 0,20 Euro/Litre idi. Bu nedenle agresif bir yol izleyerek tüketicilerin her zaman borsaları ve fiyatları kontrol ettiklerini göstermemiz gerekiyor. Fiyatların düşüşe geçmesini
sağlamak için, petrol şirketlerinin en hassas oldukları bölgelerinden vurmak gerekiyor:

BU DA ONLARIN CÜZDANINDAN GİDECEK DEMEKTİR! BUNU GERÇEKLEŞTİREBİLİRİZ! NASIL MI?

Hepimiz, araçlarımıza bağımlı olduğumuzu biliyoruz ve Benzinsiz , Motorinsiz bir yere gidilemeyeceğini biliyoruz. Buna rağmen, fiyatlar üzerinde büyük bir etki yaratabiliriz: ORTAK HAREKET EDEREK bir FİYAT SAVAŞI başlatabiliriz!!!

Önerimiz: Sene sonuna kadar aşağıdaki 3 petrol şirketlerinden
BENZİN ALMAYALIM: TOTAL - SHELL - BP (total fransız, shell ve bp ingiliz. diğerleri Türk firmaları )Fiatları bu firmalar belirleyip yükseltiyor.

Bi Düşünün! En büyük 3 petrol şirketi Benzin satamadığı takdirde fiyatları zorunlu olarak düşürmek zorunda kalacak ve bu da hemen fiyat indirme savaşını tetikleyecektir. Hedefimize ulaşabilmek için ise milyonlarca TOTAL - SHELL - BP müşterilerine ulaşmamız gerekiyor. YAPILMASI GEREKEN ŞU! Ben bu maili yaklaşık 30 kişiye gönderiyorum. Bu gönderdiklerimden hepsi 10'ar kişiye daha gönderse 300 kişiye ulaşmış oluruz. Bu 300 kişi ise 3.000 kişiye gönderecek... Bi sonraki derken gönderim 3 milyon kişiye ulaşır, vs.. Hepimiz aynı gün 10'ar kişiye iletirsek, bir hafta içinde! bu petrol devlerine savaş ilan etmiş 300 MİLYON kişi olabiliriz EVET, KAZANABİLİRİZ, ANCAK. Hedefimize ulaşana kadar; TOTAL - BP - SHELL haricindeki Benzin istasyonlarından ALMALIYIZ Bu nedenle bu e-postayı iletmenizi rica ediyoruz! BİZ İSTERSEK BAŞARIRIZ...

VAR MISINIZ Bu Savaşı Kazanmaya?

Bugün Ömer imzanı bekliyor!

Ömer Bayram bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Herkes: Benzin Mazot Zammına Tepki vermeyecekmiyiz». Ömer ve imza atan diğer 148 kişiye katıl.