Arkadaş kitabevi işçi kıyımına son

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

ARKADAŞ KİTABEVİ İŞVERENİ SENDİKAL HAKLARA SAYGI DUYSUN, İŞÇİ KIYIMINA SON VERSİN

Sendikalı olduğumuz için kıyıma uğrayan bizler, Arkadaş Kitabevi'nin işçi-emekçileriydik.

Şartlarımızı iyileştirmek için sendikaya üye olduk. Sırf bu sebeple haksız yere işlerimizden atıldık, üstelik kimimizi iftira atarak çıkardılar işten. Hatta pek çoğumuz, kurulan baskı ve tehditlere dayanamayarak işten istifa etmek zorunda bırakıldı.

Aynı sektörde başka iş bulduk, yeni işlerimizden de baskı kurarak kovulmamızı sağladı Arkadaş Kitabevi işvereni.

Bu sebeple sesimizi duyurmak için bu kampanyayı başlattık. Makul ve haklı üç talebimiz var: Anayasal sendika hakkımız tanınarak sendikalı işçi kıyımı son bulsun. İşten atılanlar geri alınsın. Ve işveren Anayasal hakkımıza saygı göstererek sendikayla masaya otursun. Hiçbirimiz işimize ihanet etmedik. Hepimiz evimize ekmek götürme derdindeyiz. Ancak adil, saygılı ve insan onuruna yakışır çalışma koşulları altında ekmek kavgamızı sürdürmek istiyoruz. Bunun yolu da sendikalı olmaktan ve işverenin sendikal haklara saygı duymasından geçiyor.

Lütfen kampanyamıza destek olup birer imza verin, emekçinin yanında olun.

Bugün dilek imzanı bekliyor!

dilek uçar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Herkes: Arkadaş kitabevi işçi kıyımına son». dilek ve imza atan diğer 286 kişiye katıl.