Abiye Elbisecim Kapatilsin Dolandiricilik Son Bulsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Abiye Elbisecim websitesi olan www.abiyeelbisecim.com üzerinden siparis verdik. Sitelerinde adresleri Sisli olarak yer aliyor. Sisli' den kargo gelsin diye beklerken sahsi bilgilerimiz ve adresimiz iznimin alinmadan Cin'de Homeyee Fashion' dan Liu Huoxing ile paylasilmis. Boylece adresimize DongGuan sehrinden bir kargo geldi. Urun defolu ve sitede verilen olculerle uyusmuyordu. Ayrica fatura, fis gibi yasal hakkiniz olan belge pakette yoktu. Iade etmek istedigimizde Sisli' den soyledigimiz siparis Cin'e kargo etmemiz istendi. Fatura defalarca istenmesine ragmen paylasilmadi. 14 gun olan iade suresi 3 is gunu olarak maillerde revize edildi. Dolayisiyla iade kosullarinda da Cin bahsi gecmedigi icin islem baslattik. Elbette yasa yerini bulur. Ancak daha fazla insanin sahsi bilgilerinin paylasilmamasi ve dolandirilmamasi adina bu kampanyayi imzalamaya, basin, sosyal medya ve tum kanallarda destek olmaya davet ediyoruz ! Ulkemizde cocuklarimiz, annelerimiz, buyuk annelerimiz yillarca bu tur olaylardan magdur edildi. Gelin birlikte dur diyelim !

Bugün Habibe imzanı bekliyor!

Habibe Mutlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Herkes: Abiye Elbisecim Kapatilsin Dolandiricilik Son Bulsun». Habibe ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.