Şiddete agizinla değil! Elinle Dur de ! Harekete geçelim.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kadina ve çocuklara  fiziksel şiddet cinsel  istismar  haberlerini duyunca ..hiddetleniyoruz bagiriyoruz ..kin duyup nefretimizi belirtiyoruz idam istiyorsunuz .buda yine üç beş gün  sosyal aglardan paylaştigimizla kaliyor ancak ..yada çevremizde konuşarak ..sadece konuşarak çözüm arayamayiz bu sonuç vermiyor vermeyecek ...efendim kısaca konuşarak ne devlet kurulur ne devlet yıkılır harekete gecmedigimiz müddetçe bu sorunlar duzelemeyecek ..onun için biz insanların bir an önce harekete geçmemiz lazım. Bu gibi olaylar yeniden yaşanmaması için ..bu imza kampanyası da ..bir hareket olarak devlete iade edilecek halkın ne istedistediginin fiziksel belirtisi olarak ..sorunlar ancak böyle rayına göre bilir. Oturarak yada bağırarak değil ..hatirlayalim efendim siz nasılsınız öyle yonetilirsiniz..burada şu soruyu kendimize soralım ..biz neyiz ..oturduğu yerden konuşup es geçen mi yoksa sorunlarin üstüne giderek çözen mi ..?

Bugün Zeynep imzanı bekliyor!

Zeynep Beşen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Herkes : Şiddete agizinla değil! Elinle Dur de ! Harekete geçelim.». Zeynep ve imza atan diğer 13 kişiye katıl.