Ulaşımda engelleri kaldıralım.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Hastalık sakatlık gibi nedenlerle engelliler iş gücünü kaybetmekte bu da onların gelirlerine ve alım güçlerine büyük darbe vurmaktadır. Artan döviz fiyatları yükselen enflasyonla beraber alım gücü azalmış, araç ve yakıt fiyatları aşırı derecede yükselmiştir. En temel ve zaruri ihtiyaçlardan olan ulaşım hakkının kısıtsız, engelsiz bir şekilde kullanılması ancak kişiye has bir vasıtaya yani motorlu bir araca sahip olunmasıyla mümkündür. Bu tedavi ihtiyacı olan engelliler için çok önemli bir ihtiyaçtır. Engellilerin hayat kalitesinin artması ve daha geniş kitlelerin ihtiyacının giderilebilmesi amacıyla; engellilerimizin Ötv siz ve Mtv siz araç almaları için sınır engel oranının yüzde 90 dan yüzde 60-70 e düşürülmesi gerekmektedir. Maalesef tekerlekli sandalye tek başına hastaneye ulaşamıyor.

Bugün Ali osman imzanı bekliyor!

Ali osman Baykal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Her engelliye ulaşım». Ali osman ve imza atan diğer 12 kişiye katıl.