Kampanya Kapatıldı

Ulaşımda engelleri kaldıralım.

Bu kampanya 14 destekçiye ulaştı

Hastalık sakatlık gibi nedenlerle engelliler iş gücünü kaybetmekte bu da onların gelirlerine ve alım güçlerine büyük darbe vurmaktadır. Artan döviz fiyatları yükselen enflasyonla beraber alım gücü azalmış, araç ve yakıt fiyatları aşırı derecede yükselmiştir. En temel ve zaruri ihtiyaçlardan olan ulaşım hakkının kısıtsız, engelsiz bir şekilde kullanılması ancak kişiye has bir vasıtaya yani motorlu bir araca sahip olunmasıyla mümkündür. Bu tedavi ihtiyacı olan engelliler için çok önemli bir ihtiyaçtır. Engellilerin hayat kalitesinin artması ve daha geniş kitlelerin ihtiyacının giderilebilmesi amacıyla; engellilerimizin Ötv siz ve Mtv siz araç almaları için sınır engel oranının yüzde 90 dan yüzde 60-70 e düşürülmesi gerekmektedir. Maalesef tekerlekli sandalye tek başına hastaneye ulaşamıyor.

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Her engelliye ulaşım». N ve imza atan diğer 13 kişiye katıl.