Hepsiburada Satıcı Mağduriyetleri Giderilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Hepsiburada.com tarafına Erdoğan Yurtseven bu kampanyayı başlattı

Hepsiburada.com da satış yapan binlerce satıcı hepsiburada.com un yüksek komisyon oranları, kargo maliyetleri, hizmet bedeli ,düzensiz yapılan ödemeler, fazladan yapılan kesintiler, birden fazla tekrarlanan kargo kesintileri,sorun yaşadıkları konularda açılan ticket taleplerinin kapatılması, karmaşık muhasebe yapısı , satıcıların hiç bilgisi olmayan ciro işlem giderleri, kampanyalı satışlarda satıcıların izni olmadan yaptığı kesintiler yüzünden mağdur durumdadır.

Bu konuda yapılan müracaatlara sehven yapılmış şeklinde yanıtlar vererek satıcıları geçiştirmeye çalışmakta, kesilen iade faturalarını türlü gerekçelerle kabul etmemekte ve satıcıların hakkını gasp etmektedir.

Hepsiburada.com da satış yapan tüm satıcılar mağduriyet yaşamaktadırlar.Düzensiz ve eksik yapılan ödemeler ekonominin asıl bel kemiği olan küçük ve orta ölçekli esnafı mağdur etmektedir.

Komisyon oranlarının revize edilmesi, daha anlaşılır bir muhasebe takibi, mükerrer yapılan işlemlerin iptal edilmesi ve iade faturalarının kabul edilmesini acilen bekliyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.