Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 177 destekçi ile değişim yarattı!

Arkadaşlar hepsiburada.com yine yaptı yapacağını. Önceki siparişlerimizde de yaşadığımız üzere SteelSeries QcK Mouse Pad adlı ürününü bize sattı ve ertesi gün tedarik edilemediğinden iptal edeceğini bildirdi. Şu an yürürlükte olan yasalara göre tedarik edememe bir iptal gerekçesi değil ve biz parasını verdiğimiz bu ürünü almak istiyoruz. Her ne kadar basit bir olaymış gibi gözükse de ticari hayatta azalan güven ileride insanların internetten alışverişe sıcak bakmamalarına sebep olabilir. Ayrıca insanlar, hepsiburada.com gibi tüccarların yaptığı haksız ve basiretsiz işlemler yüzünden hayal kırıklığına uğramakta ve hak arayışı ile son derece kıymetli zamanlarını kaybetmektedirler. İşte bu yüzden destekleriniz önemli.

Bugün Kamuran imzanı bekliyor!

Kamuran Coşar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hepsiburada.com: Siparişlerimizi tedarik edilemiyor bahanesi ile iptal etmeyi bırak! Bize paramız karşılığında sattığın ürünleri gönder.». Kamuran ve imza atan diğer 176 kişiye katıl.