Hepsiburada siparişlerimizi tedarik edilemiyor bahanesi ile iptal etmeyi bırak!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

hepsiburada.com Ticaret Kanununu sürekli olarak ihlal etmektedir. Siparişler tedarik edilemiyor bahanesi ile müşteriye sorulmadan iptal edilmekte, müşteri hizmetleri çalışanları standart cevaplarla olayı geçiştirmektedirler.

Şu an yürürlükte olan yasalara göre tedarik edememe bir iptal gerekçesi değil ve biz müşteriler parasını verdiğimiz ürünleri almak istiyoruz.

Ticaret kanununun 6. maddesine göre elektronik ortamda teşhir edilen malın, satılık olmadığını belirten bir ibareye yer verilmedikçe satışından kaçınılamaz.

Mesafeli sözleşmeler yönetmeliğinin 16. maddesine göre malın stokta bulunmaması durumu, mal ediminin yerine getirilmesinin imkansızlaşması olarak kabul edilemez.

Müşteriler, hepsiburada.com gibi siteler yüzünden internetten alışveriş yapmaya korkar hale gelmektedirler. Uzun süren hakem heyeti süreçlerinden dolayı da yapılan bu haksızlıkların çoğu cezasız kalmaktadır. Ayrıca müşterinin güveninin azalması ekonominin gelişmesini de olumsuz yönde etkilemektedir.

Buna bir dur demek için imzala!

Bugün Coşar imzanı bekliyor!

Coşar Coşar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «hepsiburada.com: Hepsiburada siparişlerimizi tedarik edilemiyor bahanesi ile iptal etmeyi bırak!». Coşar ve imza atan diğer 108 kişiye katıl.